Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo??????? A, joj naseg suda. Sramota.
Allahu ponizi dubravka čamparu i njegove šejtanske sljedbenike i iskušaj ih teškim iskušenjima koja neće moći podnijeti. Amin!
Moje pohvale klixu za Clanak o srbskim zrtvama Sjećanje na srpsko stanovništvo stradalo u Bratuncu, porodice traže pravdu Tako se dolazi do mira priznanje za sve zrtve nije bitna nacjonalnost
@Jug Šta vi vlasi ovdje radite?
Sreca za njega pa nije u Americi se 'pridruzio'. 15 god. minimum. Ovo godinu dana, nece ni toliko, nevjerujem. Plus to je Evropski zatvor ipak, nema Meksikanaca i crnaca i onih Nazista, onih 'pravih' ko u USA, nije problem. A kaze nemoze putovati vise, van Bosne, al moze napustati mjesto boravka opet i nemora se javljati organima vise. Jel to sad kad odsluzi il kako? Ma sjajno.
Još da osude ove horde četnika što se postrojavaju i veličaju zočinca, a i one što veličaju ustaštvo i njihove zločince bili bi isto zemlja Petra Pana! 3u1
Baš se BiH surovo suprostavlja IDILU, još malo pa je mogao dobiti šestoaprilsku nagradu grada Sarajevo. Inače, da napomenem tužilac za terorizam ČAMPARA je najvjerniji suradnik BAkira Izetbegovića u čijem je kabinetu sjedio njegov brat 2014 i gledao plajenje zgrade Predsjedništva, za koje je tužilac Čampara našao da nije djelo terorizma nego neuračunljivog TURSITIČKOG VODIČA, koji je je radi paljevine prekinuo turističku vožnju Turkinje !! Pripadnike ISIL roditelji smatraju herojima pa i ovog.
Godinu dana osudiše isilovce, a srpske oslobodioce na drakonske kazne.
niste ga morali ni osuditi....smijesno
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH POSEREM SE NA SUD I TUZILASTVO SDAOVSKI CUJ GODINU HHAHHAHAHHAHAHAHAH
u kaznu ce biti uracunat period od 5mj vec provedenih u pritvoru... 😑
U kaznu ce biti uracunato i 10 mjeseci provedenih u Siriji