Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dokaz vase nemoci, invalidne strukture, koju je dodik doveo u vlast kako bi se sa vama mogao ovako igrati i na kraju proglasit secesiju
mislim da imas bitnijih problema u zivotu od ovog
Otkako su Trojka i zapad uveli aparthejd u FBiH, a ostali prihvatili mandate i aminovali to sve, Rs je jedina slobodna teritorija u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo dragi ljudi, ako već se traži država, onda treba pričati o državnim praznicima. 25. novembar nikada nije prošao zakonsku proceduru na nivou BiH, pa onda niej ni državni. Ako se hoće bilo kakav suživot, onda se ne može ništa na silu. Ne postaje svaka hiljadu puta ponovljena laž istina.. Paa tako i da je 25.11. DRŽAVNI PRAZNIK. Molim samo demante sa dokazima. A minuse svi koji pucate onda ste previše ogrezli u mržni. Ili se pravi pravna država ili se ne pravi.
Takva nam je i cijela država. Ni ustav nije prihvaćen u parlamentu. Ali mi se kao cuke povinovali tome. I srbi su doduše jer im odgovara. Oni na našem mjestu to nikad ne bi prihvatili. Ali oni su slobodarski narod za razliku od nas podanika.
Hromozom, slažem se sa tvojim komentarom. Pozdrav
To je ipak odraz moci rs...
Nitko ne koči procese...osim SDA sa Komšićem.. A dio procesa koji se odvija u BIH je i sve veća državotvorna snaga RS
A vi, državna vlast, se vratili neobavljenog posla. I to je dokaz nečega. ili ste napravil kompromis i odustali..
Raspisati referendum i odcjepiti se od RS-a, ovako vise ne ide... Napomena: komentar je sarkasticne prirode :)
Partizani su poraženi Nikšiću,a chetalji su pobjedili. ..OČIGLEDNO!!!
Auuuu, jesi li otkrio da Dodik koči procese. Dodik mrzi ovu zemlju, i podmeće joj na svakom koraku, ali nije on jedini. 90% bosanskih pravoslavaca mrze ovu zemlju i misle da su zarobljeni u njoj. To što su počinili genocid ne igra ulogu. Na drugoj strani, mrze oni i Njemačku ali hrle da tamo rade
Mescini vise od 90%..ono malo je samo Iz racuna ko fol za bih kao komsic za hrvate...
To je nazalost dokaz moci rs-a, i nemoci BH patriota.
jazavac si uvjek bio.i kada si radio u policiji.nikad nista nisi smio reci.osim istraga je u toku.to je problem ove drzave sto takvi kao ti ,u politiku ulaze.
Da,totalno glup potez od strane rezima u RS. Sutra ce ljudima u istocnoj Hetcegovini zabranit i glasove politicara.
gledaj glupogg drota, vidjam ga po gradu stalno sad, ublehas pravi, otkako se nakacio na ovu novu budzetsku sissu, setka se po gradu shatro glumi gospodina. XD
Dokle doslo said milorad nam zabranjuje kretsnje po sobstvenoj zemlji. Nigdje u svjetu se nije desilo
Mocan je milo
ovaj idiot je predsjednik komisije za sigurnost, hahahahaha. plus idiot koji nas je uvjeravao prije nekih mjesec dana da je sigurnost na zavidnom nivou, i da mi umisljamo da nije.
mrs u penziju debilu
Ovi preslikavanu srbsku dokazanu tehniku, poraz=pobjeda
Gadljivo je čitati da o proslavi Dan državnosti govori osoba koja je javno rekla da će glasati za Marina Vukoju za sudiju Ustavnog suda BiH i time nanijeti nepopravljivu štetu državi.
Sta ovdje veze vukoja ima