Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta li voze ovi švedjani?
Samo im nedaj pare ministrice.
hahah kad sad teta ministrica utvrdi licno da su pripadnici lgbt populacije zasticeni kao beli medvedi. azilanti gejevi na aparatima
Mislim da bi donacije BiH i te kako imale smisla, kad ne bi imali krme iz laktaša, herceg-bosanskog licemjera, ba-kira, sebi-ja i svih ostalih gramzivih spodoba.
Nema ovdje demokratije gospođo, ovdje su plemena koja nisu odmakla od kamenog jebenog doba.
🇸🇪🇸🇪🇸🇪🇸🇪
Steta uz velike i prijateljske namjere sto nece imati adekvatna sagovornika sa nase strane.Nasi se nece interesovati za pomoc u prosperitetu vec ce samo da PROSE para isto kao familije ovdje kad im iz dijaspore dodzu pa im se pokvarilo ovo pa im crklo ono itd itd..
Bakir dogovorio svečani obilazak trezora
Trebala bi brate prirodno plavu kosu ofarbat u smeđe da se razlikuje od naših prefarbanih Šveđanki !