Komentari (635)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se i sekunde pitam, sve ove što zagovaraju torove, sto dijele na proste faktore, što ovo siromaštvo, bijedu, korupciju, lopovluke, jad i ćemer prefarbavaju nacionalizmom, tako bi rado zatvorio u taj tor i do kraja života ne bi dao da progovore sa drugim, drugačijim...pa da onda majmuni vide da čovjek i bez nacionalizma u istoj sorti ima svakodnevnih problema. H.E.B.E.M. T.I. M.A.J.K.U. T.O.R.N.J.A.C.K.O F.A.S.I.S.T.I.C.K.U!!!
Drago mi je da se slažeš da sva djeca u federaciji uče Hrvatski jezik, hrvatsku povijest, hrvatsku kulturu
Naredjujem SIPI i Tuzilastvu da pokrenu hapsenje protiv ove ministrice zbog sirenja mudjunacionalne podjele i urusavanja drzavnog sistema i obavezujem vijece Federalnog parlamenta, kao i drzave BiH da je odmah uhapse i optuze, a dok bi parlamentarci odmah vanrednu sjednicu sa jednom tackom dnevnog reda: "Otkaz ministrici Cerkez Katici". Jedino tako, drugacije nikako se drzava dovodi u red. Potpis: Narod BiH.
Uprkos tomu što ova škola radi po hrvatskome planu, podržavam osnivanje nove škole. Ova umjetna tvorevina, tzv. BiH će se ubrzo raspasti i morati će se znati što je čije, tako da je bolje sve što prije podijeliti.
Ako toliko prizeljkujes raspad uradi nesto napravi stranku, radjaj djecu po 10-15 komada, pa vas onda takvih kao ti mozda i bude toliko da bi se sta pitali, razumijes... Radi takvih kao sto si ti, bez obzira na nacionalnost, djeca nam i odlaze iz BiH, pa ti budi ponosan koliko god hoces... ponosan na to koliko glup neko moze biti, a sto da ne...gluposti nikad kraja, a jos i ponosan...
Ma da, naravno da ti se zuri da se to sve kao podijeli kad vas jos malo nema ni za popuniti jedan malo veci grad. Poklopi se usima i uzivaj. Nigdje necete imati takve prednosti kao u BiH. Kao sto neko onomad rece "Nigdje manjeg naroda sa vise zahtjeva"...
PRIKAŽI ODGOVORE (499)
najbolje je bježati iz škole :)
Da je zabranjen 1990. godine ustaški i bošnjački pokret, danas bi BiH bila Republika ravnopravnih naroda i građana.
A ravnogorski/cetnicki si naravno izostavio.
drugovi.carice. ebo ga ti otkud sad bosnjacki pokret 1990 kad evo kazete da nismo postojali do 93?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prezime joj sve govori. Ne razlikuje se mnogo po prenesenom znacenju od irokez
Cim zinu slazu, cim slazu "ovcama" su drazi, sto so "ovcama" drazi kuku ga je nama!
za ovo se leti iz fotelje u normalnim drzavama ali posto kod nas u foteljama sjede podobni a ne sposobni nista se nece desiti.
bježite djeco vidite da lažovi na vlasti samo gledaju sebe
Ako onaj Osmanagic nadje mumiju u Visokom srbi će ga nazvati Tutan Radovan Kamon.Ispisace još stariju srpsku historiju.Molim te Osmanagicu ne kopajte duboko.
@kiksi10 skutorske naravno
Ministri naši gledaju zakone i ništa mimo tih zakona ne rade. Svi zakoni su protiv nas, tako da njih boli briga za ono što mi hoćemo!!! Mi smo ovce, pa ne možemo ići tamo gdje čobanu smeta! Dan vam ljubim, pa hajde više da se ujedinimo i pobijemo bandu... Da skinemo sve sa vlasti i organizujemo se, te postavimo ljude koji će za narod raditi, a ove današnje "političare" objesimo! Zajedno smo jači! Volim TE BOSNO!!!!!!!!!!!!!
znaci laze katica ko pas
Kako drugacije da postave jos uhljeba cuj novi direktor ,sekretarica ,odbor od sekretarice sekretarica hi hi dragom bogu plakati
Samo me cudi da joa neko klincima nije prigovorio sto je bh zastava manja od druge dvije..znaci..sve se ispucalo.. samo jos to..
Kao da klince boli briga. Kad jos malo porastu ova dvojica bocna ce podijeliti ove dvije u sredini, sto ce biti idealan prikaz stanja na Balkanu i izvjesnog scenarija. Treba samo da se dogovore koji ce koju.
@Vlahobran91 sto si se svezo zastava? Kolko nase raje dize zastave bosne po njemackoj.. a vec naturalizovani svabe.. eno onaj sturm..kad god pobjedi..zastava bosne..kad mu je koji svabo prigovorio?
PRIKAŽI ODGOVORE (16)