Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ministrica protiv koje se vodi sudski postupak za zloupotrebu položaja nakon 24 sata je odlučila da izrazi žaljenje i uputi saučešće i bezbeli odlučila da je bolje za nju i njenu državu da ona glanca fotelje u Dejtonu umjesto da se dostojanstveno i demonstrativno vrati odakle je i došla
a ministra i govana..
...draga ministrice "obrane". ja te nebi poslo ukonzum da mi suhovinu izabareš a ne da budeš "ministar vojni". al eto, država za podobne i poslušne. svih nacija i vjera. bratstvo-jedinstvo. pa makar i u talu.
I niko nije znao sakrit' suze ko Marina, Imala je oci boje vena, boje vena, boje Dinama!
smijesno je sve ovo.
Marina imaš li obraza? ostavka ili smjena odmah
Da ima savjesti ko sto nema odmah bi se vratila. Podnesi ostavku!
ko je ovaj pokemon baaa
UMjesto u zatvoru ona vani, i to o nasem trosku garant..puu
treba nju smijeniti... zasto nasa vojska hoda bez oruzja? jesu li manekeni u odijelima ili osobe zaduzene za sigurnost drzave!?
Pustite ministricu poslusajte tisinu naseg dede Atifa! https://www.youtube.com/watch?v=ixRWsN37uxg