Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivati u drzavi u kojoj nam nacionalne kriminalne stranke na osnovu etnickog "tronozca" 20 godina kroje sudbinu.
Ne kroje nam one, nego oni koji ih postavljaju, a to je narod.
Pa tacno,slazem se,ali zamisli onda koliko je narod "samosvjestan";)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Blago se njoj, kad se još uvijek može šokirati...
Fakat! Ovo je dokaz da su nam institucije toliko močne i jake da svako može da radi šta hoće! Ovo ne da je apsurd, ovo je gore nego u Zimbabveu! Da je gđica Barbarić radila u nekoj normalnoj EU zemlji dobila bi doživotnu suspenziju, a ovako je propala pjevačica umjesto kazne dobila besplatnu reklamu!
je*bo li je babo .... i nju i Martinu i Dodika , i Radoncica, i Izetbegovica, i Lagumdziju i sve poslijeratne predsjednike, prmijeri i ministre
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Branka, veze ti sa turizmom nemas.. Ko te postavi tamo??.. Uzas!.
kako bih ja fasizam iskorijenio, sve njih koji velicaju ustasko-cetnicko-vehabijske pokrete i ideje, i same takve, po kratkom postupku!
sta reci, lijep primjer dajemo za buduce narastaje,! Izgleda da u ovoj drzavi bolje velicati fasizam, i bolje prolaze oni koji to vrlicaju. Najbolji primjer su nasi politicari, dokle dogurase na racun fasizma i velicanj tog zla!
i sta su joj rekli. "samo jos jednom na FB objavi za dom spremni" trebalo je u zatvor odmah ...
Vidi se da je šokirana, razgoračila oči ko da je 20 cm u dupe primila...
bjezi bravu!
Mija Martina je klasicna #ustasica i ona je ponosna na to. A znate koliko je briga sto ste vi zgrozeni na to koliko i kako je ona kaznjena.
Tuzno, ali upravo shvatih da bi mene vise iznenadilo da je u ovoj drzavi doticna primjereno kazenjena, a ne ovako.
A koliko neka bezveznjakuša varvarička može da zavadi ljude, bože me sačuvaj. Nekako sam joj halalio onu izjavu, ali tek sad vidim koliko je nametljivo dosadna i paglu.
podrška martini od hrvata islamske vjere iz sarajeva
Podržavaš je za izricanje kvislinškog pozdrava NDH ? I još nam ničim izazvan pokazuješ svoja krvna zrnca ?Etnicitet i vjeroispovijest ! Ma, ne zanima nas.
Nije to da barbaricke nego do onoga koji je guzi a svi znaju koji je to,tako da komisija ne smije pisnuti cava dobro odradjuje svoje hdz-ovke,a posto je dobar sa tornjakom a i on voli da umace mozda je i on povukao svoje veze....
Ne, nije to pitanje seksa, već političkih dogovora i licemjerstva stranaka.
D se bude konkretno: Ministrica Djurić nema nikakva ovlašćenja glede bivše pjevaljke, budući da je pjevaljka državni službenik, a ministrica-funkcioner. Onaj tko je pokrenuo disciplinski postupak jeste tajnik ministarstva(Kasema Ćatović), i samo ona može biti šokirana ili uložiti žalbu. Djurić ubire političke poene, ulaguje se javnosti i "šokira se".
nekom je fašizam "za dom spremni", nekom "način postanka rs i njeno opstajanje", nekom pak težnja da se "u jednoj višenacionalnoj zemlji uvede građanski ustav i sustav", zato kažnjavati sve ili nikoga, a raditi da tome da se nepoželjna ponašanja izbace iz odgoja u obitelji, koja je temelj tog odgoja, ali to je dugotrajan proces, a mi smo navikli, preko koljena, pa šta bude...
Ako je šokirana, neka prestane s licemjernošću.Ima mogućnost žalbe na prvostupanjsku mjeru Disciplinske komisije, ali i mogućnost da nakon izricanja drugostupanjske mjere se obrati Odboru za žalbe FBiH. Njeno čudjenje i šokiranost nikome nisu potrebni;osobito kada su rekvizit ponašanja federalnih zvaničnika, i to uvjetima kada se od samog početka znalo da će joj biti izrečena mjera javne opomene.Treba dodati da ova vrsta mjere ne ostavlja ni9kakav trag u dosjeu uposlenog.Fuj !
Draga sokirana ministrice Djuric! Ja vas usrdno molim da svoj sok kanalisete kroz konstruktivno djelovanje. Navedenu profasisticki orijentisanu zaposlenicu ministarstva na cijem ste celu na kraju svake godine ocjenjujete Vi. Dvije uzastopne negativne ocjene povlace automatski prestanak radnog odnosa, prema Zakonu o drzavnoj sluzbi. Ne pravite se mahniti, postoji mehanizam kojim je Vi mozete istjerati s radnog mjesta. Ne svaljujte odgovornost samo na disciplinsku komisiju (koja je stvarno zglajzala). Ako do sada niste, vec je vrijeme da joj date ocjenu za proslu godinu... kakva li ce biti?
Pa zar se mora čekati dvije godine na neku odluku koja se može i mora donijeti odmah. Zbog toga i nema napretka i neće ga biti. U ovoj državi može da krene naprijed jedino ako dođe neki diktator koji će da uvažava potrebe naroda.
Ja tebe vojim :)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ako za ono ide samo javna opomena, onda nas definitivni ništa ne smije ni žačuditi ni iznenaditi! HITNO reforma zakona o državnoj službi!