Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzassss. Da je hitno pitanje razmatrali bi ste ga hitno, na hitnoj sjednici, znaci odmah, a ne na jednoj od narednih, u pauzi izmedju marende i rucka.
@RepubIikaBosna tako je. A Bošnjaci su i dovoljno pametni, za razliku od ovih drugih, da mogu predvidjeti u kojem će smjeru vjetar puhati i gdje će vatru odnijeti. Hahahah
Dok oni razmotre pašće i prvi snijeg hahaha
Ministrica Djapo pokusava uvrstit u turisticku ponudu razgledavanje i gasenje pozara...moglo bi to proc pod adrenaline junkie tourisam
I da ista znate oformili bi i opremili vatrogasno drustvo koje bi se nosilo sa letnim pozarima a ne da metlicama lupkaju po zbunju kraj ceste .
I ne dresirajte narod za decembarski par-nepar kada vise svako zna da sestomilionski gradovi po Evropi imaju toliko automobila i prljavstine koju vjetar u decembru dokurla ovamo a u januaru ponovo rastjera. Jesi ministarka ali bez ikakve naucne osnove lupetas ono sto ti neko napise.
More bit bidne, al plavusi se ide na Godisnji u Ulcinj, da je Albanci tarabe, pa kad napuni baterije, onda ce o pozaru i menstruaciji.
Ma, zena je mamurna. Samo kako Vlada moze dati notornoj pijanici na upravljanje milione . Samo je pogledajte...
Današnji tupani potroše novac na šetnice, "transverzale" i kojekakve gluposti, Branko Mikulić je Slovencima oteo zimsku olimijadu i doveo u Sarajevo 1984. što je pokrenulo ogroman novac i investicije, izgradnju terena, hotela, stanova, saobraćajnica... Ovo su sve teški amateri, nedonoščad, nesposobno da vodi kućni savjet, a kamoli da se bavi strateškim pitanjima!
Šetnicu u Neumu neka gradi opštinska turistička taksa, a federalni novac da se usmjeri na globalne probleme turizma! Koliko ko u kasu ubacuje, toliko neka iz nje i uzima! Mogli bi sada započeti o snježnjim padavinama, kako bi na vrijeme došlo na dnevni red!
Jb. Vas setnica nemaju ni puta do neuma ova prica o setnici
Ova ne skida crveno sa sebe.Kad gostuje na TVu u crvenom , kad je slikaju u crvenom.Vjerovatno joj je i pidzama crvena
Šta bi bilo da nije hitno?
Ja odavno nisam procitao gluplju izjavu od ove pozari su hitni ali pricat cemo na nekoj od narednih sjednica.Pa valjda ako su pozari hitni onda treba pod hitno i zasjedati i dogovoriti potrebno preduzimanje i sta se do sada cinilo
Požari su hitni... Ajde ženo pročitaj ovo u sebi i razmisli koje značenje ovo ima?!?!?!
Žena ne zna il' je pošla il' je došla...
Tuka
Ovakve izjave treba zapisivati u neku 'zbirku izjava bh politicara', za buduce narastaje, da se ne zaboravi
Jel samo meni smijesan ovaj naslov?!