Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ste ba hampu digli. Realno je da je polupijana bagra kontala da se u kombiju nalaze protivnicki navijaci (jer je to najcesce prevozno sredstvo) i napala ne pitajuci nista i ne gledajuci koga udaraju.
Gradonačelnica što je Ričardu Giru poklonila sliku na kojoj je on s njom na ručku u Parku prinčeva a Gir je bacio u kantu za smeće na sarajevskom aerodromu?Našle čistačice i odnijele direktoru da pitaju šta će s njom.
" baš lijepo što je stala u obranu novinarke Glorije Lujanovic kojoj se prijeti ubistvom zbog njenog pisanja, također svaka čast Klix-u, FTV-u, Al Jazera i N1 televiziji što su dokazali svoju neovisnost i profesionalnost na način da su stali u obranu navedene novinarke." Baš bi bilo lijepo da je ovo istina, ali nije jer Bošnjacima ne odgovara da se zna za ovakve primjere netolerancije.
Matere se svoje anebala! Nezna pitu savit a svaki dan pojede tepsiju! Guzovace! Pa dokle?
Ljuta! Ima isi gard ko Inzko!
ja mislio da je ova debiluša umrla davno, Farbačica Zelenih Trotoara po Sarajevu to je sve što je ostavila iza sebe za vrijeme RENDŽERANJA po gradu.,, probudi se narode glupi
Visedecenijski uhljeb koja je pod pokroviteljstvom politike ostvarila sve sto joj je trebalo
Zbog ove "milf" Mektic je redovan u teretani...a vec je postalo providno kako stimaju zajednicka sluzbena putovanja