Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sta ce sluziti taj centar ? Brži izvoz pametnih ljudi iz ove zabiti ?
Vanserijskim talentima ne treba niko, kvalitet naprosto pronađe put naprijed. Snaga školstva mora biti u izvlačenju maksimuma iz prosječne djece. Realno nastavnici, profesori, na svim nivoima obrazovanosti su toliko smeće da je sasvim jasno zašto djeca imaju diplome a nemaju znanje.
Pa zar bez Dzejle Ministrice? Pa ni vlastitim ocima ne vjerujem da je neko od mladih osim nove ZG dobio malo mediske paznje. Ministrice svaka cast na gestu, sigurna sam da ovim preslatkim malisanima mnogo znaci iako je ovo samo simbolicno ali ipak bravo.
Ministrice jeste li razmišljali o penziji ovih dana ?
Mali matematičari, svaka čast ❤ Još samo da vas roditelji izvedu na pravi put, a to je granični prijelaz...negdje gdje će se vaše znanje cijeniti.
Ima li ovdje djece SDA parazita i lopova?
lijepe vijesti o uspješnoj djeci a samo par komentara... Više komentarišemo svaku vijest gdje se možemo potvrditi kao veliki srbi, hrvati, bošnjaci, komunisti, demokrate itd. itd.
Draga Zineta, sljedeća prilika kada ćeš moći sjesti sa tom djecom je u Bosnisch Islamische Kulturgemeinschaft e.V. Köln.