Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kad SDA donese zakon drugi su krivi!😂😂😂😂😂
vajta...jel to neko brani obilazak šehidskih mezara?moronu zaostali!
Supci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj SDA je stvarno karcinom...Izgubili su i ono malo kontrole sto su imali. Mater ce prodati samo na vlast da se vrate
Samo se kod nas oko ovoga politicari mogu posvadjali, a to sto neke porodice zive od minimalne penzije od 280 KM ili plate od 400 - 500 KM , sta nas briga.. sit gladnog ne vidi
Tako je to u multi-kulti dzalalabadu. Polako ali sigurno uvode serijat na mala vrata po uzoru na svog sultana erdogana i istovremeno pricaju o toleranciji i ostalim pricama i bajkama za djecu, u koje vise niko ne vjeruje.
Tako je to u multi-kulti dzalalabadu. Polako ali sigurno uvode serijat na mala vrata po uzoru na svog sultana erdogana i istovremeno pricaju o toleranciji i ostalim pricama i bajkama za djecu, u koje vise niko ne vjeruje.
Iskoristavanje mrtvih za slodoban dan uhljebi zele sa porodicom da hodaju, ne znaju da se fatiha prima isto bilo gdje da je prouce.
Poliži Ćudićku dok se Forto i Peđa prće.
I opet da ti se poserem usta ministrice
@japanskabuba Tako je to u multi-kulti dzalalabadu. Polako ali sigurno uvode serijat na mala vrata po uzoru na svog sultana erdogana i istovremeno pricaju o toleranciji i ostalim pricama i bajkama za djecu, u koje vise niko ne vjeruje.
Konobar u ARBiH bio? Nek ogradi što je oslobodio, a nek meni daju dozvolu da i ja ogradim, pa da vidimo ko je borac bio. Pizde pozadinske...
Ministrice, bolje da nisi dala ovu patetičnu izjavu. Aktiv direktora može kroz školsku godinu mijenjati kalendar, a za ministarstvo je to samo dopis par dana prije. Šta da je bila poplava ili napadao snijeg da li bi djeca morala u školu zato što tako piše u kalendaru. Kalendar mora postojati zbog planiranja, a realizacija je fleksibilna. Bitno je da se u junu realizuje NPP-a.
Neko nema posla a neko uzme i penziju i ministarsku platu 😁
Komsinica koja je nastavnica u jednoj osnovnoj skoli rekla je da nisu dobili nikakve dopise za skracenje nastave. Jedino ako sutra ne stignu
Ministrice, nije tačno da su podijeljene instrukcije za skraćenje nastave, ja je nisam dobio. Mani se prazne priče i radi svoj posao. Kilavo je ovo do sada.
Mogla si tu odluku promjeniti da si htjela. Iz penzije za ministricu.valjda ti je mala penzija. A onda pričate kako mladi odlaze. Zbog takvih i odlaze. Ti iz penzije za ministricu a mladi i sposobniji kadar od tebe na biro. O čemu pričate i ti i forto i nad premijer konakovic. Bezobrazno krajnje
Lažljiva i prevarantima SDA na aparatima..
31.12. je po školskom kalendaru trebao biti nastavni dan, a zašto nije bio - ne znam. Po tom istom kalendaru koji je pravljen u vrijeme ministra Kazazovića. drugi dan Bajrama je radni, kao i drugi dan Uskrsa /Vaskrsa (samo što ti praznici "padaju " u nedjelju pa se zato ne radi ponedjeljak - jedan radni dan je dat kao neradni, a ne dva). Neki se baš prave blesavi.
bitno je za Uskrs 7 dana to gđo ministarsko to konjakoviću to vojvodo kojoviću