Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam.ako.Hrvatska ne bude izvozila u BiH Srbiju i Makedoniju gdje ce? u Njemacku mozda? hocel svabo.lizat ledo i pit janu ko svaki drugi balija pa.zapalit ronhil i popit karlovacko
Uvesti kontramjere zauvijek. Ionako pet puta vise odnjih uvozimo nego sto izvozimo. Ili jos bolje totalni bojkot hrvatskih proizvoda.
Baš mora?! Hahahahaha...e Šaroviću ablećino iz Sočica!!!
Valja hrvatskoj vladi odnekud sakupiti lovu za F16 pa se dosjetili da američki reket proslijede komšijama. Samo što to rade baš onako balkanski, hajdučko seljački.
Uzivajte: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2017_07_69_1641.html
hrvati su pravo retardirani narod, dabogda im sve jedan grad izgorio na ovim vrucinama i da im ne dodje vise nikad niti jedan turist, misle sto su u eu da se mogu kurciti
Ne znam sta i ovi nasi cekaju.Srbija odmah uzvratila i to je to.Ne znam sta kaze Covic na ovo,vjerovatno nije u interesu "hrvatskog puka" pa se protivi takvoj mjeri.Zar ker ne treba da radi u interesu drzave....
Staru vam yebbem,pa hrvati su vec od 14=og Jula uvele ovu taksu!!!Sta cekate,da se ustase smiluju?hebbo vas onaj ko glasa za vas na izborima
Hrvatska nam trenutno pravi više štete od Srbije, uzvratiti istom mjerom!
Treba i ovu EU ukinuti alternativno probiti počeli su opasno nervirati.
@BokirSDA porobiti
Anketa Hrvatskog stanovnistva pokazuje da vecina Hrvata smatra da im je bolje bez Jugoslavije. Oni su se dobro izborili da budu sluge Njemackoj. Dobro im je kad Bosanci jos uvijek neznaju provesti svoje odmore nigdje drugo nego u Hrvatskoj mocvari i Z-klasi ugostiteljstva. Grcka, Spanija, Italija i Francuska nude daleko bolju uslugu. Neposijecivanje Hrvatskog mora koje su Hrvati oteli Genocidom od Italiana je jednostavna sabotaza koju Bosanci kolektivno mogu da promijene ne samo politicari.
@mrAdil Jugoslavija je bila sila u svijetu a sta smo sada sluge stranim silama koje su mogle samo da sanjaju organizaciju drzave kakva je bila Jugoslavia. Sad zivis kao najveci bijednik od donacija i IMF-a koji Turci Izetbegovici pokradose za sebe i jos prodaju Bosanske duse i Bosansku zemlju teroristima da nas mogu jos bolje iskoristiti. Sad nemas ni gaca na guzici. Mi mozemo samo da sanjam sta smo izgubili zahvaljujuci extremima i idiotima sa svih strana.
@EXM Kome pricas???
Đe Čovke da pronosa evropske vrijednosti???
Nabada Alku. ;)
Evo sve se nogama u guzicu udaraju koliko su poletili da vas poslusaju, zabrinuli ste ih pravo...
Hrvatska je trziste od 4 miliona, ali u turustickoj sezoni je ona skoro duplo vece trziste. Dakle radi se samo o onome sto u Bosni zovu sitni sicar, a u Srbiji ciganija. Vlada HR je ovim pomogla svoje proizvodjace a susjedi nek malo sastance dok prodje sezona.
Za svaki drugi motiv ne bih vam vjerovao. Btw. Vase metode rada u našem narodu su poznate kao šibicarske (čitaj malo prevarantske)
A da malo pogledamo taxe BiH i Srbije hmmmmm
@mrAdil Srbija- 200 eura po toni BiH- 100 eura po toni
@Hr Joe Hrvatska- 270 eura po teretu (kamionu) Znaci koga vi mislite hebat ovdje...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvatska je u EU.. AWAWAWAWA