Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je kad se surađuje. Samo još i politika da bude na razini onoga što se među ljudima već dugo odvija, pa nas eto baš kao i Njemačka i Francuska nakon II svjetskog rata.
Homere legendo, ti si očito zaokupljen pisanjem Odiseje i Ilijade pa ne pratš aktualnosti. Ne moraš daleko, samo pročitaj komentare kako bi se uvjerio u ljubav i toleranciju među ljudima. Čista idila :-)
Da je sreće ovako i treba biti ali sta kad političari i prave svadje da bi ostali na vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nadrealisti bi sada imali materijala da dnevno prave 6 epizoda
Još jedna online vežba, ali ovaj put za 2 bošnjačka člana...
Bice dobro ako se ne popucaju izmedju sebe
Neki su na aparatima
Lep gest👏🏻🍺
Kakva vojna vježba sa agresorom?
Cuj sa cetnicima vjezbe…..samo u BiH
Ovaj clanak zvuci nadrealno, zapravo neverovatno da se i to dogadja. Mozda ima nade za odnose BIH I Srbije.
U Srbiji je ministar Neso Slino, koji je propao na nekoliko fakulteta, pa onda falsifikovao to jest kupio diplomu i doktorat u nekoj prodavnici Megatrend, gdje su profesorice bile i cajke Extra Nena i Natasa Bekvalac. Srbi su sramota ljudske civilazcije. To na svjetu nema nigdje. Pa onaj Osmica, iako ima laznu diplomu jeza ovog Nesu Slinu doktor nauka. Ako nista, bar je ranjen
Ja volim lampu