Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nije problem što ne može biti ministar ko je iz reda ostalih?
Zasto HDZ uopce ima ministre u ZDK?
Ova nacionalisticka prepuhivanja nemaju smisla jer ti bosnjaci sto jesu na celu uopste nisu za 'svoje' nacionalisticke 'bosnje' vec svoj licni dzep i to ugrozava same bosnjake vise nego ostale. A sto se tice da li su hrvatski ili srpski vrijedniji je glupost, svi ti politicari su ono sto se kaze, stara poslovica u narodu 'isto sranje-drugo pakovanje'. Sve lopovi i sitne duze za svoj dzap i sitni interes.
Biti HDZ-ovac je iznad biti Hrvat!
Zato jer Ministar hrvat nije legitiman hrvat iz hdz
Jbm li vam majku vise vazda srbin hrvat bosnjak...radite nesto za narod sve vam jbm
Pa rade, ali za hrvatski i srpski narod
Napustite skroz
Kad bi imali gram poštenja napustili bi zemlju koju mrze, koju su nekoliko puta pokušali pregaziti slijedeci poglavnika.
Dosta je Tadiću i tebe i raznih uhljupa tipa Brune Bojića po HDZ-u u ZDK...i neces ti ni o vemu razmislit,nego ces podvit rep onako kako ti Covic kaze!!A i on je svjestan vaseg lizanja sa SDA u ZDK i vasih lopovluka
kao i uvijek,vjecito nezadovoljni
Po ovoj slici pomislih da rove po kontejnerima,ali ugledah da su ih građani dobro obukli i nahranili pa mogu mirno tračati.
Ta vlada nam je toliko bitna, da bi najbolje bilo da se zbog uštede ugasi.
Ma ja! Može HDZ šta hoće i kako hoće.
Ovo je lekcija za trojkaše da se ne mora prihvatiti sve što neko drugi zaželi. Nekad treba tražiti i nešto što je dobro za tvoj narod.
Aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu
Ovi i njihova braća u RS-u dosta su se osililu i uzeli fursata od kad osmorka zajaha u BiH.