Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hercegovina.... preljepa zemlja nastanjena debilima, idiotima, šovinistima, nacionalistima, primitivcima i ostalima....
Putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas. Nama je onako taman kako smo zasluzili.
Zahvaljujemo Ministru Eamon Gilmore-u na podrsci BiH,Takodje zahvaljujemo Rep.Irskoj zbog drzanja Bosne na dnevnom redu u EU dugi niz godina. Hvala vam dragi nasi prijatelji od srca.
Samo se Lagumdzija bori za Bih da udje u Eu!!!
Sveobuhvatna reformacija, počev od ustavne je ključ ka napretku BIH, vjerujem i iskreno priželjkujem da se takve stvari konačno pokrenu
Zatego je cetalj neda Bosni naprijed .
Oni jadnici raspravljaju a Baja zatego ručnu sa Don Čovom. Nešto tu ne štima?
Nek nam je BOG na pomoći.
Ko o čemu,kurva o poštenju...
Europa bez Bosne ko palacinci bez nutelle :-)
Uhapsite Izetbegovica, Dodika, Covica, Lagumdziju, Tihica i jos par njih i imat cete sasvim normalan pristup, posto oni svakako zasluzuju da budu iza resetaka!
Joj mi smo ko izgubljeno dijete kojemu traže mater
Ne mogu oni ništa odlučiti bez Amerike, a još kad se uzme naši lopovi ogrezli u kriminal i korupciju. Nijedna država se ne može graditi izvana, već iznutra od naroda zavisi. To je problem koji niko od njih neće jasno da kaže jer bit izgubio sve svoje famElijarne veze štele, poslove u bolnicama i telekomima itd itd.
Ja ne znam zasto mi toliko tezimo ka Evropi. Bosna i Hercegovina ima takav polozaj takvu teritoriju da joj uopste ne treba EU. Samo nam treba posten i sposoban politicar,da vrati Federaciju na pravi put.
Sad nek nam s gu.za pridju
Bude mi muka kad vidim onog četnika Bildta, i ko sve odlučuje o BiH.