Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jooooooooj de nas više destabilizirajte živi bili, ili nas usvojite ili nas j.ebite više dosadni ste.
BiH ce sigurno uci u EU i to ne treba previse da opterecuje gradjane BiH i Bosnjake, i druge zemlje iz regije ce postati clanice EU, ono zasto Bosnjaci trebaju da se spremaju je ustvari raspad EU, i kada se EU bude raspadala da Bosnjaci ne dozvole da im se Sandzak ukrade kao sto je sad slucaj, vec treba sad da se razradjuje i sprema strategija prilikom raspada EU da BiH i Sandzak cine jednu cjelinu i jednu drzavu
Bosnjaci kao vecinski narod u BiH i kao domacini treba da uzmu konacno sudbinu BiH u svoje ruke
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Naravno da bi BiH mogla biti destabilizirajuci faktor u Evropi, a za to ste vi krivi, jer agresiju i genocid ste nagradili, i sve dok postoji genocidna tvorevina i dok se genocidni narod ne integrise u demokratsko bosansko drustvo opasnost za BiH ali i za evropu je velika.
ja bih prije rekao da sve dok se poturice ne potamane ili ne vrate na izvornu vjeru nema napretka.
nije bosna destabilizirajeci faktor vec su to bosnjaci......uostalom gdje ih god ima problemi....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako zelimo u EU ,tada moramo da podrzavamo Ruse (EU pozuri i Primi nas ) Ako NE zelimo u EU ,tada treba da se ponasamo kao sada (EU se ne zuri i samo povecava uslove ) Sada vi vidite sta nam je raditi....
Hahaha a eto nek su vaše državice stabilizirajući faktori, imate demonstracije i proteste češće nego mi....
Tako je to kad se eu igra sa komunistickom(pro Ruskom) Bosnom, onda postoji strepnja a bogami i velika mogucnost da ce se Rusija prosiriti preko ZG. Ne, NE, ovaj put je stanovnistvo neutralno ,eto vam lidera (pro ruski sve do jedan ispod demokratske maske ) na vlasti pa se snjima dogovorite . Gradjani ce ovaj put biti razocarani ali ce ipak prepustiti vama dogovore.
Vito i radite mamu vam vasu! Pustiliste dodika da valja bombe! Samo zato sto smo muslimani stobi rekli u sred europe! Daliste srbima 92-94sve danas uniste pa niste uspjeli i da jesu, vibise oprali sa(zasto ste htjeli nezavisnost),nista pozitivno od vas neocekujem! pravda ce da pobjedi ako bog da! U vasu krscansku uniju ja ne zelim!
Hrvatska se jako usrećila sa EU, bacili su je na koljena, tačnije u deset najgorih ekonomija na svijetu, pred bankrotom je a i ono malo sposobnih političara su pohapsili zbog kriminala, korupcije, nepotizma, zar im pada Bosna na pamet?
pa jasta smo vec neg destabilizirani...hajde supci zaljepite nas nahko !
ukinuti nacionalne stranke i nacionalni kljuc,ko spomene ista na nacionalnom osnovu poslat ga u zatvor,ukinuti entitete i kantone i postaviti jednog predsjednika drzave.bili mi svicarska.ali nas narod je glup i politicari im pune glavu nacionalnim pitanjem,zbog toga nam nikad nece biti bolje.!
bih je odavno NE BIH skontali i ovi cinovnici koje zabole bilo ko i sta je
Iako je vjerski fanatizam u zamahu, smatram da ljudi ipak nisu krivi što su im politički vođe razbojnici, a vjerski vođe- vehabijski teroristi.
....i pedofili
Da. Npr kao onaj iz Gluhe Bukovice- sljedbenik starog pedofila-samozvanog proroka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DOBRO JUTRO KOLUMBO
BiH je oduvijek destabilizirajući faktor, ali ne samo BiH već i okolne zemlje.
Referendum za EU !
Carl Bildt došao da nama mijenja stanje... e sad smo ga naje..li
zar niste vise skontali da samo mi u bosni prirodno glupi da bi nesto promjenili,ne kaze se daba glupi bosanac
Ministri EU, sve kreten do kretena. Ne zna se ko je veci bezveznjakovic. Trecerazredni politicari i diplomate. Probudice se evropski narodi kad tad i otjerati ove mediokritete govnjivom motkom.