Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turi cvijet srebrenice za rever i kradi lijevo i desno, niko te nece nista pitat...
Dok Srbija nabavlja dronove ubice, a Hrvatska izraelske F-16, naši kradu sami od sebe i sutra će sve te vile i bogatstva ponijeti u jednoj kesi. Što smo kažnjeni ovakvim bilmezima poslije tolikih žrtava?!
Kad tad otvoriti i pitanje registracije i poslovanja (SDA) preduzeća koja vode RVI ( parkinzi na Dobrinji posebno, firma za održavanje zgrada na Novom Gradu, firme za druge usluge, trgovinu, građevinarstvo.. u gadnu su mrežu ''uhvaćerni'' mnogi jadni RVI koji pokrivaju naprimjer firmu JOBING i parkinge na Dobrinji, Ne treba zaboraviti ni LOKOM firmu osnovanu od Općine NG.
Ovo je prica za tuzilastvo. Al oni ganjaju samo sumske kradje
Investiranje u glasacko tijelo.
Da postoji drzava u bilo kom kapacitetu ovaj Seferov potrcko bi odavno bio u KPZ ZENICA.Lik polu pismen, namotao brzi fakultet i Sefer ga postavii da mu sisa lovu za sina Semira.Semir uzeo preko 500.000 KM preko ovog naivusa sto sve potpisuje.Semir Halilovic kupio novog mercedesa S klasu i stan. Pola vlade kantona Sarajevo zavrsilo brze fakultete u javnim Sarajevskim preduzecima rade polu pismeni likovi sa namotanim skolama, klasicna PLANETA MAJMUNA
Sve će se to raskrinkati budi uvjeren ..ne treba šutiti i ...
Želim izjaviti da sam ja bio SDA botina glupa! do prije sat kada ni nisu platiti, obećali su mi posao a ja papak nasjeo. SDA je kriminalna,reketaska, nepotisticka, mafijaska i udbaska stranka, koja ima na svome celu lopiova,nepotistu i reketasa asima sarajlica, koji je pokvarenjak i koji blisko saradjuje sa dokazanim neprijateljima drzave bih i naseg naroda i koji tako radi na rusenju same nase drzave.
Nakrali se Halilovići.
Osnivač fondacije Pravda je Semir Halilović, stranački kolega ministra za boračka pitanja KS ... PAMETNOM DOSTA
Neki su "debelo naplatili svoj patriotizam."
Ma ne vjerujem, ovom se na faci vidi da je pošten
Ovako se kupuju glasovi i dobijaju izbori.
Borci su 100% upravu ovo finasiranje je najbolji nacin da se kradu pare. Zato bosnjacki politicari uzimaju sitni "šićar" sa ovim ministarstvom a ne uzimaju finansije, pa kada im se desi problem Termo blok opstruiranje izgradnje sto je goruce, pa daju pare Dodiku od akciza, e tek se onda hvataju za glavu...... A Semir Halilovic fuj.....
Ublehasi
sda ovski lopovluk