Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je samo dio PROJEKTA I NISTA VISE , PROJEKT SANU 2 , da se ne zavaravamo i kostunica i tadic su radili na isti fazon , blokirati BiH u svemu preko predstavnika RS i ponistavati genocid i zlocine Srba a izmisljati zlocine Bosnjaka , sada im se pridruzio i lesinar Covic da zgrabi sta moze , kada u Srbiji dodze normalna vlast , ako ikad dodze tada ce i Bosni biti lakse , ovako sukob je uvijek u zraku
zaboravili ste i čovića.nije Dodik sam.
Nije ovim pravoslavnim nacionalistima lahko u zadnje vrijeme.
cim je njemacka skontala njegovo ponasane ondar smo na dobrim putem. samo bi pomogno da 70% bosanaca presute malo, jer smo kao narod/narodi preglupi.
Ovi švabi baš ne vole srbe, ovo je primjer. Jelde Mile?
DoDick vec godinama unazađuje BiH.
Nijemci dobro znaju da se unjihovoj drzavi moze upisati pravni fakultet samo ako si Njemacki drzavljanin.
Ja, moj Mile šta i ti dočeka. Evo što te Baka natego! A krivousni, rezervni pravoslavac prve kkase, to te ja..a
Šta vam jedan kriminalac, Mile, propali arhitejta Baka i krivousni pravoslavac iz Mostara rade? Svaka im čast. Vi hajvani, to vam i treba.
IMA LI KOD VAS SANKCIJA..OPALITE GA PO USIMA,PA CETE VIDJETI KAKO SE CUKO SMIRI
Je.. ga i tu zabrinutost... Od zabrinutosti se stari, radite nesto..
Kamo sreće da nas samo njegova politika unazađuje
Zna on to,zato to i radi. Yebe se njega za drzavom i narodom,bitno je odrzati ovaj sistem, u kojem mogu krasti do mile volje a nikome odgovarati
E reko korona virus poharao redakciju klixa, skoro 3 sata nije bilo vjesti o Dodiku! Sad mi je lakse kad znam da ste dobro i vi i on! Ne znam da li ste primjetili al bije vas zesci oblik Dodikovirusa, dnevno pisete nekoliko clanaka o njemu, trenutno ste mu najveci promotor!
Uvesti vize ponovo i cao, imo pa nemo najgora kletva.
Pametnom dosta. Covjek je do te mjere prolupao da mu je i kralj Tvrtko srbin.