Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je tek sad Mostar i mostarci nahebali.. Ako su cekali izbore 12 godina da im ovako bude.....bolje da su nako zivili jos 12.... Katastrofa!
Glasajte opet duduci za Peđinu Stranku a on nek daje podršku HDZ-u. Nek ovi iz NS mogu izjednačavati žrtvu i agresora u agresiji na RBiH. Također botujte vi iz Vaše Stranke o tome kako je Peđa Yutelovac bolji od nosioca Zlatnog Ljiljana Komšića.
Ma Bake ce njima sve dati ili prodati...njega ne zanima ova drzava...da je pametan samo venecijansku komisiju da uplete u ovo, HDZ bi odma ispusio...oni traze aparthejd novim izbornim zakonom, da oni odredjuju ko je hrvat a ko ne ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NI PEDALJ BOSNE HVALA Irmi sto nam je oci otvorila tek sada ide BOSANSKO JEDINSTVO dobicete KI+U a ne zakon.
Me mi se ne mijesamo u unutarnje stvari BIH ...mi smo samo Vegeta koja se dodaje jelima i mijesamo se u sve i kuvamo sve.. levatluk hrvatske politike nikad gori.. cak je i srbija kulturnija ..
Evo ova izjava,meni jasno potvrdzuje da i kod izmjena Izbornog zakona Hrvatska racuna na razjedinjenost drzavotvornih stranaka.Jedini izlaz ja vidim da i drzavotvorne stranke BiH preuzmu model hrvata a toje je. Da nacionalni interes bosnjaka ,probosanskih srba,hrvata,jevreja i dr.poistovjete sa nacionalnim interesom BiH,jer to i jeste isto.I da se dogovore koja opcija u datom trenutku ima vece sanse,svi stanu i za toga a ne ko dosada.Svako svoga pa optuzivanje a to BiH netreba.
Katastrofa od HDZ a iz Hrvatske. UZP i ništa više.
Pravi Balkanac: ohrabren rezultatima lokalnih izbora u drugoj državi!
Svaka vama cast kad imate kad da se bavite pitanjima u drugoj drzavi, koja vam nesebicno pruzi pomoc kod zemljotresa
UZP, UZP i samo UZP! Hebo EU kad ovakve zemlje prima u svoje članstvo.
Čuj ovog hinjavka 'predsjednik HNS' ... guraju komšije nevladinu organizaciju kao instituciju naroda. 😂😂😂 Tako blizu a tako daleko.
Bosnjaci su inzistirali na etnickom a ne građanskom izbornom zakonu u Mostaru i to je potpisano u paketu sa etnickim izbornim zakonom u Federaciji. Ljudi su ili nepismeni ili jako bezobrazni pa ne žele shvatiti o cemu se radi
Bakir je sve to dogovorio jos dok su se dogovarali za izbore. Mene jedino zanimaju detalji i oko toga bi se svi trebali pozabaviti. Ko zna na sta je onaj smokljo jos pristao i sta jos moze na svoju ruku napraviti i iznevjeriti. Ne pitajuci pri tome ni jednog Mostarca.
Bakir je sve to dogovorio jos dok su se dogovarali za izbore. Mene jedino zanimaju detalji i oko toga bi se svi trebali pozabaviti, jer ko zna na sta onaj smokljo pristao i sta jos moze na svoju ruku jos napraviti i iznevjeri ne pitajuci pri tome ni jednog Mostarca.
Vaš put ide u klerofašistički NDH-istan. Dok dodze Hercegovac u Zagreb dobije fotelju. Voli Hrvatska da nadmecu Hercegovci njima njihovu politicku volju. Pojede njiha mrznja, nema ništa ljidsko u njima. Ovaj Radman ko da je mu je Dušanka Majkić blizanac 😏
..."njihaaaaa"🐴
SDOO će sve to pozlatiti
Dragi bosnjaci niste htjeli gradjanski nego ste u Mostaru poslije 12 godina ipak birali nacionalisticki. Bas onako kako je i Bakir (i Covic) htio i tako mogao da vuce konce. Sad izvolite i nastavite po starom.
Glupi Izetbegovići će i hrvatima omogućiti da imaju dio Bosne i Herc.
Čestitam HDZ-u, Irmi Baraliji, Boški Čavar, Peđi Kojoviću, europska demokracija je opet na vlasti u hrvatskom stolnom gradu Mostaru (budućem Tuđmanovu). Opet smo odbranili Evropu od najezde Islama.
Svi su top osim HDZ i SDA. Nacionalne stranke treba iskorijeniti. Obavezno.
Uzas sto spominjete Islam. Sramota vas bilo.