Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je žao kolliki je broj poginulih srba.................što nije bar 100 put veći hahahahaha
Halo.komunjare, vi po komunistickom scenariju nastavljate, kakva knjiga sad, pa ovim samo skrecete paznju u drugom pravcu, cuj sad knjiga zalosti, idioti jedni, to se radi kad se stanje malo normalizuje.Slucajni Prolaznice Zlaja mani se tih komunistickih podmetanja i gluposti, ucini nesto za gradjane, ako neces za Bosnjake uradi onda za "multietnicare" srbe i hrvate, djubre jedno komunisticko
Pa neka neko kaže da se zlaja nije angažovao oko poplava...
Jebote ovaj mulj na slici kao mulj od nafte? Mogla bi koja labaratorija malo ispitati koji uzorak.
jako lijepa gesta.. zalosno je sve ovo da je trebalo da nas ujedini
Oćel se Fahraon upisat?? Umirio se, šta li konta sad.
Tako i treba, ovo ne smije da se zaboravi i uvijek mora biti tu da nas podjesca, kao ni zrtve koje su stradale u ovoj katastrofi.
jedini lijek za nas je ubijanje politicara :) cuj to knjiga zalosti.... to ce nam pomoci,a donacije truhnu na granicama.......
Evo ga i Zlaja nešto da uradi, aferim....
Kakvi mamlazi, eto čime se oni bave...Nemaju ništa pametnije da urade nego knjiga žalosti?! A humanitarna truhne na granicama! UBIJTE SE SVI ODREDA!
Kako ste se samo tog sjetil.. svaka cast to ce da pomogne BiH...