Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba na ulazu u BiH pisati "Dobrodošli u BiH - donirano od strane EU"
Da li smo kupili barem jedan gumeni čamac od silnih donacija dobivenih nakon posljednjih poplava od prije par godina, ili se i ove poplave dočekuju sa rukama u džepovima? Gdje završavaju silne pare koje se od svake plate izdvajaju za zaštitu od elementarnih nepogoda? To su pitanja koja se MORAJU postaviti parazitima na vlasti. Zašto narod šuti i trpi nije mi jasno? Da li uživa u tome što ga neko konstantno jaše i yebe u zdrav mozak?
hoce li i krmojebi iz izdrkotine trazit pomoc od Eu ili qurve rusije i Kine kad im zatreba pomoc?
Nidze veze
ja vam namjerno ne bih pomogao, Evo zasto: 1.zasto sto se uhljupi ne sposobni 2.sta se uradilo evo vec 9 god od katastrofe-NISTA ! samo gledate svoj intetes.. Sramota ste vi ljudskog roda, kad vam zatreba pomoc molite EU da vam pomogne, a necete u NATO. Ne radite nista.. E pa DaBogda poplavilo sve a niko vam ne pomogao.
Mile krmčić će popiti sve što izlije za 100 evri
Ko kaze da BOSNE nema, a malo joj fali da poplavi.
Ovo onaj jedan helic sto imamo 😂
Helikopteri neispravni, kanadere nemamo kad gori šuma u avgustu ali zato milijarda maraka ide na uhljebe i novih par stotina miliona km od akciza se sprema za nove uhljebe. Da hoce prvo njih potopit i ove iz porezne uprave sto ih stite.
Cijela flota u pripravnosti 1 ispravan helikopter i 3 na remuntu koji ne rade...
SADAKAAAA
kakvi ba uhljebi iz ministarstva sigurnosti i ostalih agencija...ovdje im spijuni iz devet zemalja kolo igraju pred nosom...a oni ih ne mogu provaliti...nego im je samo bitno da cuvaju kriminalom stecene imovine ratnih profitera...
Neće nam niko pomoći ! U se i u svoje kljuse!