Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je sad ono da je entitet rs drzava i sve sami odlucuju ?
Treba đikane popeti na traktore i ispaliti ka istoku.
lahko se to rijesi...zabraniti izgradnju koridora vc preko rs....zar je to neki problem???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ja sam sad zbunjen, što će njima išta od države koju ne priznaju i koja nema vladu kako kažu nego ima vijeće ministara a to nije vlada.što će njima odobrenje države kad su oni država i ne treba im niko da daje odobrenje.zaista ništa ne kontam u čemu je problem hahahaha.
@vzp pa ako si zaboravio upravo ratom ste zajednistvo zajebaji kako u hrvatsko, tako u bosni, pa na kraju na kosovu, sto bi mi vama dali teritorije gdje ste do jucer bili nepismeni i nepriznati. nije bosna samo od 1918 i kralja kako je srbi pamte.
PONJAMKE SE NA VIJECE MINISTARA RSA
Samo mi možemo biti tako rasipni i neodgovorni! Srbija premosti Drinu za 3,5 mil. Eura, a nama nije dovoljno 12 miliona KM, za nadstrešnicu i 20-tak prostorija. Znatno skuplja gradnja prelaza nego 12.000 kvm stambenog prostora. Znači 120 stanova po 100 kvm, 2-3 impozantne zgrade. E to smo mi. Bijedne plaće, bijedno živimo, a kada gradimo narodnim parama, sve je skuplje nego u Beču, Londonu ili Parisu.
nek i vama neko nesto koci
lahko se to rijesi...zabraniti izgradnju koridora vc preko rs....zar je to neki problem???
@ServiTurskiKmetovi ...ma ko zna...ja mislim da je bar 250...:)
Kako napreduje izgradnja GP-a 'bratoseneljub'?
Staje genocidna tako zvana nesta vas jebe vece od vas neka malo
kočnice dobro idu.
Pa zar Duduk nije magarac sam sebi dovoljan, zašto da on čeka Vijeće ministara, oni njemu ne mogu ništa, ne trebaju mu - sve to ali kad bi se zayebavali ... ? ? ? Sačekaj Duduče, mislio si nadležnosti Vijeća ministara BiH oduzimati .... Jbg. kad si konj onda ti se jedino tako može 2 u blentaru utjerat, za onih 20 u guzicu nije problem ... ! ! !
Treba kocit i zakocit sve i jedan projekt povezivanja sa srbijom. Treba da se zna ko je gazda u drzavi.
Nazalost tako misli vecina gradjana BiH bili oni iz RS ili Federacije, ovi iz RS koce drzavu i pokazuju ko je “gazda” dok ovi iz federacije takodje koce i drzavu i RS jer bi da pokazu ko je “gazda” i tako cela drzava i njeni gradjani ostaju u nekom limbu iliti status QUO jos od 1995. godine ustav i zakoni i sve istalo sto moze da napreduje NIJE napredovalo skoro nimalo, sto ima uticaj na EU integracije jer BiH nije cak ni kandidat a ko zna kad ce to postati
RS je toliko puta zakočio državna pitanja da smo već odavno prestali brojati.. a sad odjedom kada BiH "koci" nesto sto nije u nadleznosti entiteta, odma lajemo na sva vrata :D
eto braco srbi, da malo vidite kad druga strana zateze ...
ma nisu se ugradili svi kljucni elementi, problem ugradnja..itd i tako blize
LZN. Dok svak iz svog novcanika ne pocme raditi projekte nema naprijed,ima u svemu 3 interesa
Balijska politika u saradnji sa tzv savezom za promjene (prevare)namjerno koci pustanje mosta u saobracaj,no most prema matici je izgradjen i on ce proraditi svidjalo se to poturicama iz DJalalabada ili ne.Potrebno je sto vece i cvrsce povezivanje sa maticom u svim sferama zivota i prihvatanje dvojnog drzavljanstva jer to je garancija da ce mo u buducnosti biti jedna drzava kad se stvorie uslovi za to.Tada srpskim neprijateljima vise nece pasti na pamet da vrse novi genocid nad srbima
možeš li mi reci sto ce vama odobrenje nepostojece drzave, sto to sami ne uraditi
Nakon ovakvih komentara, nažalost to je i zvaničan stav vlasti u RS-u, ko ne bi "poletio" i dao pare za infrastrukturne projekte u RS-u koja očito teži secesiji! Još veća je budalaština pravljenje autoputa prema "matici" u BG-u! Pravite mostove i autoputeve od svojih para, to je vaša "matica", moja nije!