Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćeš jih majmune odvest do Višegrada?Pa kako onda za Foču?Zračni most preko Goražda...Olakšat ćemo svoj djeci u BiH...izbrisat RS,iz učbenika i inače,pa nek djeca hodaju svijetom,a ne da slušaju četničke časove istorije...
Dok obidju sve grobnice logore Bosnjaka koji su njihovi roditelji i komsije rodjaci pobil svezanih ruku samo sto se mole bogu na drugi nacin treba ce im od prvacica do srednjoskolca da bi obisli i tako nastade gencidno zlocinacki entite na kostima Bosnjaka....
Koji si ti pakaš nedaš djeci da vide svoju zemlju ,za tebe je bitno da djeca nevide ništa drugo nego RS. Šupak ko te tako zadojio mržnjom zaboravio si da si odrastao u Hadžićima.
treba ovima iz RS dati državu pa onda lijepo postaviti granične prelaze oko Sarajeva. Kad gospoda krenu ujutro na posao lijepo ih zaustaviti, objasniti im da su stranci i da kao takvi ne mogu raditi u BiH i vratiti ih kući. Garantujem životom da bi se za mjesec dana odrekli velikosrpskih budaleština i RS-a.
ne misliš valjda da će Sarajevo opet sebi dozvoliti da bude u okruženju. S druge strane gdje ti vidiš RS sa svih strana oko Sarajeva. A ovi tvoji osnovci kad malo porastu gdje će onda. U Sarajevo zna se. Puste želje moj đuro.
Jadnici,zivot ce im biti jako izolovan.
svaka cast ministre.....sve vise mi se svidja ovaj covjek
tokmak ko i ti.