Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno ce nekog nezavisnog i nestranackog postaviti hahahaha
Još jedna pozicija za "predodređenog/nadodređenog" difovca sa genetskom predispozicijom za direktorskom stolicom 🤣
neki dan na tvsa, kae magoda ove godine nije bilo guzvi na vertikalnom transportu na bjelasnici... jadna majko svoja
Faruk Čaluk, nemate šta dalje tražiti ako hoćete sposobnog i poštenog čovjeka na toj poziciji.
Tako je botino, vodaju ga nipovci ionako ko kera
Jao finte pa taj vec radi po partiskoj liniji kakav konkurs kakvi bakraci da necete primiti bez štele hahahahaha.Primite podobne ,a ne sposobne.
A niste objavili status aleksandra seksana... Prava vlada
Primljen direktor davno, samo da se ispostuje procedura konkursom...raja će se samo bezveze zaletiti da preda a u suštini..pljuc
Ima Konaković predodređenih za direktora Direkcije turizma Kantona Sarajevo.
Polahko, ima on još predodređenih kolega Difovaca koji nisu uhljebljeni a obećano im je
Kakva predstava za naivne, smijenili su najuspjesnijeg menadzera skenderije da bi nasa stranka postavila metuzalema, smijenili su zalihica koji je preporodio hitnu pomoc jer nije pristao na ucjene nipa
Jel to onaj direktor kojem je krov klizališta propao?
nema veze što neće zadovoljiti uslove u konkursu, bitno je da je nipovac, sdipovac, naša stranka, a i vrlo vjerovatno neko preko entitetske crte. ni slučajno nekog ko ispunjava uslove konkursa jer ne pripada "nama". i sve ok zapošljavate svoj kadar ali tužno i na štetu svih nas je što vi uopće nemate adekvatan kadar za obavljanje mnogih poslova i pozicija za koje ste objavili konkurs.
tako je bilo i prije.......nema veze koliko znas i umijes.....moras biti podoban...znaci nista se nije promjenilo
@mirrorcic vjerovatno ali ovi novi su na sva zvona oglašavali kako oni to neće raditi a rade, čak su i gori od prethodnika. stanje u sarajevskim općinama je gore nego prije. lahko je podijeliti narodni novac porodiljama i doplatak sad kad ga ima k'o drva, kao nikad do sad. novac svih nas i to je jedino pozitivno u njihovoj priči. mrze mnogi SDA, ima svako pravo na to uostalom voljeti nekog ili ne. samo vide li od te mržnje?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
i sad bi mi kao trebali povjerovati prepoštenom nipovcu da neće uhljebiti podobnog
ko je otisao sa vlast ????
Tacka g. na listi opcih uslova je jedina tacka koja se ignorise, a glasi da nije na funckiji u nekoj politickoj stranci.
valjda ce uhljebiti uhljeba koji zna na karti pokazati gdje je npr. francuska i da bar zna maternji jezik...