Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se HDZ ne sikira,ako im ne pase prijedlog SDA,tu je Trojkica da ispuni sve zelje i da nastima da bude kako odgovara HDZ-u.
Koga boli joe sta misli nametnuta pucem HDZ vucibatina!
upravo tako brate i jedva cekam oktobar da poderemo guzzove izdajnickoj trojkaskoj bagri
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E jesu vala i objasnili zašto prijedlog ne valja.
Rekli su dobar je prijedlog samo nam se ne svidja
Čuj nije bilo javne rasprave. Pa nije bilo ni za jedan zakon koji ste usvojili, pa vam ne smeta.
sdfa botine neumorne za sendvič
Toliko su toga napisali, a nista konkretno iz HDZ-a nisu naveli kao razlog zasto odbacuju prijedlog. Podsjecam, prijedlog SDA je podrzala EU i SAD. Dakle, po njihovom misljenju je OK, ali ne valja za HDZ.
izdajnicka nametnuta trojka je tu da ispuni sve zelje uzp hdz-u al nece vam niko ziv pomoc u oktobru kad vas SDA pomete jedva cekam 💚⚜️🇧🇦
aBd opet trojka
nadaj se covicev keru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kaze se... "potreba za sveobuhvatnim konzultacijama" a oni ce da navuku njihov izborni zakon u roku 7 dana CIRKUS
SDA je za vas etalon morala
ahahahha ahaaaaaaaa novalic seka osmica asim nastavi niz
Objasnili zasto.Za sve ostalo tu su trojaneri da vam ispune sve sto budu mogli
Njiva je naj korisniji clan Adz-ea,on ce to stedoti....
Ovaj je sve objasnio i ništa Sve se svodi po njemu na finasije?????Što se brine za finansije kada nabavljhaju vozni park??plate dnevnoce Elem obrazloženje bez veze.
Daj malo sredite ovo u SBK seoske tv kuce su se pretvorile u sda bilten u dnevnicima samo sda politicare vrte nekakve puteve asfaltiraju ,na vjerskim programima,sportskim prijemima..isto da niko drugi ne postoji sem njih.U dnevnicima samo ih nema u vremenskoj prognozi
U sta li si se ti pretvorio??
Ustashoidno ministarstvo (ne)pravde!
30 godina SDA drpanja muda.
Ministre pravde dali će i kako na koji naćin prijedlog legitimnog proći ispod radara i kad trojka (sad nula) digne ruke to sve prođe a zo je samo jedan segment nije izmjena cjelokupnog izbornog zakona da građani imaju uvid.
Ja koja ste vi bagra. Pa što ga više jednom ne predložite.
Zato ćete vi to sada ,(sve što treba ) do petka uraditi i dostaviti PS BiH..? Buahahaaaa , 🤥😜😡🤬