Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posto su na temi ITEP Visoka skola ukinuti komentari, halalite mi ali moram ovdje. Smrt privatnim fakultetima, zbog kojih mi koji smo zavrsili na drzavnim fakultetima ne mozemo dobiti posao. Te ustanove su jedan od rak rana naseg drustva.
Raspustite te uhljebe svakako da prvi metak opali ovi tzv. vojnici bi prvi pobjegli preko grane !! Zna li neko i jednog vojnika da nije primljen preko stele da sise budzet ???
pa ti mislis da je ovo vojska? hahaha drotovi su za ove institucija odbrane :D
Kako ce imati kad nam je sve podjeljeno sa 3 pa mora i osiguranje takvo biti
Sto niste trazili to osiguranje 92 kad vam je trebalo guzice branit pu
Ja dosadnih vijesti danas... Imal sta zanimljivo da objavite...
vijesti nisu tu da bi bile interesantne.... ako hoćeš da se zabavis idi na ekskluzivu, svet, ekspres i sl.
@grrrrrr.2 neću
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bitno je da vlada ima
Kažu li SDA, HDZ I SBB da je nešto napredovalo u ovoj državi a da su oni zasluženi za to usrat ću se
Da nesto rade i imali bi, a ne bare trebe na strazarskim pozicijama
Raspucaj to samo nas brukaju😂
Raspustiti OS , deponija za politicki kadrovski otpad. pare preusmjeriti u izgradnju drzave . a ovako samo se trose a nista zauzvrat nemamo
Ma šta će vam, pa nećete u rat. Kad bi se i nedo Bog zaratilo opet bi gino obični narod spašavajući neka obična brda koja su od strateškog značaja,a za koje ni bog ne zna gdje su. Vi biste lagano u pozadinu, malo meze malo ića i pića, pokoja qrva i lagano bi uživali kao oni koji su uzeli pare da vas zaposli.
ovo je prica od onda kad su poginuli vojnici, i opet niko ne uplacuje osiguranje..bravo bravo