Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno naša vojska je takva da ne daj bože samo čeka da okrene cijevi jedni spram drugih... Treba poslati vani, sva tri puka, ne moraju se ni vraćat' nek idu i zaradjuju sebi plate vani. 'vake vojske i govana, ni jedna zemlja nema.
sramota je da brigadir Kozljak ne zna da se gajtan ne nosi uz sluzbenu vec uz svecanu uniformu!!! Kad je vec poceo da mijesa mog'o je i maskirnu kapu da nabaci.
btw, mogo je neko kazati brigadiru Kozljaku da se gajtan ne nosi uz sluzbenu vec uz svecanu uniformu, sramota je da to brigadir i onako sam od sebe ne zna.
Možda nema odlikovanja pa daj da se makar nakiti k'o Karanana :-) K'o će mu reći, pa pola njih tamo ne zna ni oba službena pisma...nije to nekadašnja Vojna Akademija, ovo su kursisti, k'o nekad pred rat oficiri po ugovoru, samo što su ti imali prave fakultete, a ne ove današnje Travnik, Pale qrci palci...i diplome k'o sa trake
unapredjivanje sigurnosne saradnju u regionu, podizanja kvaliteta kontrole zračnog prostora je svakako plus ...
jadna majko mi negdje zavidimo mir
drago mi je da i mi pocinjemo s ovom kontrolom zracnog prostora, tolike godine su se pare gubile na ovome, napokon neki korak naprijed
ovo je super vijest, nasi ljudi sada imaju priliku da zarade koji dinar. neka im je sa srecom :)
Bice da Predsjednistvo nesto kao radi... A svi mi znamo da to nije tako...
Predlazem da ovaj put idu sinovi politicara i tajkuna, da malo igraju COD uzivo