Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ostalo 10 od onih 100 hiljada??
još 10 i to je to, nezaposlenost 2% 😂
Hoće li rezultati biti transparentni ili će kandidati, kao po običaju, da gube svoje vrijeme na testiranja i razgovore za radna mjesta koja su popunjena i prije izdavanja konkursa?
Već su popunjena, to ti iz prve ruke kažem.
Ovo Fahro hoće još malo uhljeba da proizvede dok nisu otišli sa vlasti. Samo trpajte po državnim institucijama malo li vas ima, samo što kroz prozore ne ispadate, a kad nazoveš treba ti pola dana da ti se neko javi na telefon i na kraju kad se javi onda te opet spoji na neki broj gdje se opet niko ne javlja narednih pola dana...
Pozdrav Bosno , našta su spremni u oči lazu narod ,Izborna taktika kao i uvijek dosada.Haj nečega novoga se sjetite.A narode pratite ko je dobio ako i uopšte se trazi.
po jedno 30 000 km ce ima svima uzeti i to je to...
danas je 2.april/bivsa studentica sa završenim prometnim fakultetom
imali sta za SSS
ovo i jeste za sss rezervisano :D
Nista bez motike
imaju oni jos djece rodjaka prijatelja koje treba ugurati ne brinem se
Jel i ovaj konkurs otvoren 60 sekundi pa ko je jamio jamio? 😂😂
Travnik radi u tri smjene. Bit će diploma za mlade glasače
Sve za vođu skupine SDA !!! 100.000 radnih mjesta noćas mora pasti!