Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurcinu vam treba dobru dat da je posisate!!!!
Ugušićete se u tom smogu. Propada 23.7% lagano.
Sreća pa Republika Srpska neće imati ovih problema 2018.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nista vi niste ispunili vec se fino vratite u drzavne institucije i postujte drzavu u kojoj zivite zajedno sa ostalima a ostavite se ratnih ciljeva i te vase GENOCIDNE prcije koja ce prije ili kadnije morati nestati a sto prije bolje za sve nas
Federacije moze bez MMF a djikani bi pokrepali..Ni slucajno da im se potpise novi kredit...neka im rusi posalju
Vlahadijo, nema transe MMF-a.Sada mozete gladovati i srbovati do mile volje.
Sve državne institucije blokirane, a oni hoće pare. I jedni i drugi i treći nemaju obraza. Ne daj im Evropo ni centa. Prava kriza je kad se narod digne, a ne ova režija pred izbore.
Opuhana šuma , gola ko neka stvar štetnim delovanjem Ba-je & Co , i sada bi Evra..... Pre toga sve je propalo, od banaka , osiguravajučih društava , rafinerije , do na prste jedne ruke-privredne aktivnosti... PS : zapamtite dobro da kod Amera nema ručka đaba !!!!!
Ja neznam zaşto narod u "RS"toliko protiv svega pa makar nemo śta jesti. umjesto skupa uz bosnu i da nepate se viśe,oni sam srbuju i dopustili da ih gule njihovi do dna.
2018
Buraz kad predjes iz Federacije u Republicu,kao da se vratis u crno-beli svijet. Strasno, nemaju za zraka.. Nene mi. I mi smo bijeda al ovi u Republici su jadnici pravi. Eto vam Dodik ebo vas on u dupe. Nek ste vi se slozili za 9 januar. Hahah
E sad Bakire PAMET U GLAVU ŠTAP U RUKU...u šaci ih imas... prvo dogovor,pa potpisi tj. obaveze od strane RS.a pa tek onda kredit +...ili u suprotnom nek' traze kredite od komercijacnih banaka...
ma načekaćete se majmunčadi, savjetujem vam da počnete klopati šišarke, dok ne pristigne mladi bukov list, mane repa za vas nek vam srbijica da lovu, ili možete početi prijetiti, osjećate li se jadno, jadovi jadni ;)
Mile, raspisuj referenDUM-DUM oko MMF-a i ukidaj ga, ovo će poduprijeti i onaj koji neodoljivo podsjeća na prasca sa naočalama, kao i drug mu žutobradi, a neopredijeljenoga ćemo nagovoriti sa jednom litrom trebinjskoga haj vinca ca caj, vinca rumena ha haj..
Ovi iz RS uvijek spremni za nove kredite. To je jedino što znaju, zaduživati svoj narod.
E pa sad put do novog zaduzenja vase "omiljne" djece i "omiljenih" unuka i praunuka vodi preko Sarajeva jer MMF ne prizna malo vecu selendru kao genocidnu tvorevinu za sagovornika. Ako hocete to sto ste naumili da sjebete i vlastitu djecu i vlastitu unucad morate priznavati dzravne institucije. Kartko i jasno.
Samo zna se ko to mora potpisati,drzava potpisuje sa mmf,mozete vi ispunjavati sta hocete.Dok Bake ne potpise nema para
Pa kako taj Bakir trpa ljudi moji , frajer ne vadi.....
Zalim slucaj, predstavnicima RS u zajednickim institucijama BiH se nesto ne radi u zadnje vrijeme....