Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje vam je ne davati ovakve izjave.
Tako je ...
Ne pristajem da me bilo ko naziva "pučanstvo". Nisam ja nikakvo pučanstvo, molim da se poštuje moje pravo na bosanski jezik.
Čuj pučanstvo
Pučanstvo ne puši tvoju priču
S obzirom na broj testiranja ne čudi me da ima dovoljno.
Pa testirajte ako ima.Sta ih skladistite ko brasno..
Vidimo kako ima testova dovoljmo; daj koga vi lazete djubre jedno.
Vidimo kako ima testova dovoljmo; daj koga vi lazete djubre jedno.
samo je kartantin prava mjera za sve "sumnjive". Samoizolacija ništa ne znači jer osoba iako poštuje samoizolaciju, njegovi ukućani to nisu obavezni, šetaju slobodno i "siju" koronu. A u karantinu obavezno testirati.
Dovoljno?????? Testirano 342 u Federaciji ukupno. To je cca 150 na milion stanovnika. Dovoljno bi moj ministre što veze nemaš bilo 5000 testiranja.na milion koliko testiraju normalne zemlje, dakle 10 hiljada na FBIH a ne 342.
@montypython3000 Sa 342 testiranja ne možeš pokriti ni pole jedne bolnice da bar doktori i sestre znaju jesu li zaraženi i idu kući ako jesu da ne šire zarazu. J Koreja ima mobilne punktove kapaciteta 20 hiljada testiranja/dan gdje ne moraš izlaziti iz auta da daš uzorak. Ovaj čovjek ne zna šta priča.
kako testirate, dovoljno vam je 10 testova, do kraja godine
lazes
wiwin poker pljacka igrace! zaustavite ovu neman online!
Sve rece osim koliko je to testova po njemu dovoljno?
Hvala Bogu zar i mi imamo Ministra zdravstva napokon se oglasio Čović ga zastidio pas vam m....
"Vlada FBiH je donijela odluku da BH Telecom podijeli milon KM i to za pet bolnica" - KOJIH bolnica, gdje je HT Eronet, Elektroprivreda HZHB? Davati "Sveučilišnoj" u Mostaru da se liječe skijaši iz Italije? Nije problem, ali hajdemo svi i firme iz Hercegovine dajte za Zenicu, Sarajevo, Tuzlu! Ne pročitah još nigdje ni da su ovi odozdo donirali kome ni koju rolnu toalet papira, ušutili se i koriste situaciju!
Fadil nije dobar ni malo. Koliko ja vidjeh na presici. A ovaj se ukazabko gospa nakon mjesec dana. Uostalom,sto ga ne privedu. Ima vise od 65 a krece se. Maska mu ispod nosa.