Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolko se KRATKI u Foči od toga ugradijo.
Gledaj SDA uhljeba. Doveo je porodicu i svu rodbinu u Sarajevo odkako su mu dali ministarsko mjesto. Nikakav mozak nije a košta ove gradjane više nego Putin Rusiju
Pa on je uradio vise nego ijedan ministar sto je ikad bio u vladi FBiH
Ima li kakva evaluacija ovih Programa...vec 20 godina isto. Koliko ih do sada zaposli? Paket hrane i koji jeftini aparat za glupu sirotinju a za stranacke miljenike kajmak.Ima li sta za povratnike iz urbanih sredina?Uostalom termin povratnik ne postoji..pomrli ljudi.Tako da je ovo samo stranačka koka koja je na izdisaju.Ukinuti pod hitno.
Vec 25 godina samo isti program, ima li sta za povrat
Ministre Ramiću podaj traktore s priključcima koje ti je daravao 2014-te Nermin Nikšić....tim povratnicima
Masallah
Dao im poljoprivrednu opremu da rade to je gori posao nego onaj rudarski. Da je to valjalo ostao bi ti Ramicu na selu i bavio se tim poslovima. Nek si sr ti dovuko ovde stranački inače Sarajevo je željno tebe i tvoje familije jedva smo čekali da se dovucete ovde i zamislite na državne maske.
Očigledno je lakše tipkati gluposti.
Ranije je trebalo misliti na povratnike vehbiaju
Sta li si sirotinji namijenio?!?...koze,maline,kornisone,pa da se bore sa turskom poljoprivredom...Bolje je da si im osiguro siguran otkup i to zakonom...sve drugo je sviranje qurcu
Svaka cast