Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštenjačina, vidi se na prvu...
Pravi Hrvat . Glava mu kockasta.
@el camionero Bar ne odzvanja ko šuplja bosanska tikva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vjerovatno je veliki domoljub i vjernik
Na njemu se kolo slomilo, ali svi su takvi... Svi su oni uzgradili domove raznim donacijama, koje su bile namjenjene u socijalne slučajeve i povratnike nakog proteklog rata. Pokralo se šta se stiglo. Dan danas se radi stvari kao što je navedeno u ovom slučaju. Uzimaju se socijalni stanovi, raznorazni poticaji itd itd... Ima se tu što raditi da se hoće...
Malo im. Najeli se da Bog da.
Ovo je vrhunac bezobrazluka!
To je problem HDZ HR, oni ga postavili, oni ce prepoloviti lovu s njim.
"Podatci".....dalje nisam citao...
@Hipokrit sve je pravilno.. podatkovi je pravilno.. na juzno-primorsko - zahumsko crnogorskom dijalketu
Zaslijepih!
Vidim da svi manje više kritikuju dotičnog gospodina, hajmo malo na drugu stranu. Kakva je to država koja u ime pomoći za socijalno ugrožene studente dodjeljuje stipendije djeci nekog ministra?
Neka Hrvatska brine o tome.. briga me za njim..
kakav otac takva djeca
Sramota...al' realno...ovaj kad je provaljen, barem je pokunjen vratio lovu a mnogi koji budu provaljeni i dalje se prave blesavi a ne vraćaju lovu...
Dragi moj Dedo što ti reče : ''ništa nas ne smije iznenaditi''.
E moj ministre , u usta ti se posserem , umijesto savijesti proradila je reakcija Ministarstva znanosti i obrazovanja . Hebbo te otac glavati !
Umijesto za zaFatiš iz Premier kladionice kao majorizirani , ti zabacio udicu preko Velebita . Hebbo te otac majorizirani !
@Gepard44 jel ko uzimao od bosnjaka? Nije! U cemu je problem,ne gledajte u tudje dvoriste
Malo im sto pljackaju BiH, sad presli i u Hrvatsku
E moj ministre, u usta ti se posserem umijesto savijesti proradila je reakcija Ministarstva znanosti i obrazovanja. Hebo te otac glavati !
ako je bio spreman na ovako nesto, ovakav obraz i mentalni sklop , Bog sami zna kakve lopovluke pravi po BiH ko ministar ?
treba pratit ove ministre u federaciji,Bog zna koliko ih ima što na razne načine crpe budžet,a mene nije briga što neko zloupotrebljava hrvatski budžet,njihov budžet je daleko veci