Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno jr kako su politicari monstrumi! oni sami I njihove familije se truju I svejedno im????
Smece.Ovo je priprema da daju milione Almiru Badnjevicu.Konakovic mu je htio dati informatizaciju ZZO KS
Sta si bolan uradio? Pa je li stvarno mislis da smo toliko glupi da povjerujemo da si nesto uradio?
Zivim u polurenoviranom stanu (izolacija - onako), u zgradi sagradjenoj vjerovatno u 50-tim godinama proslog vijeka. Jos niti jednom nismo imali potrebu zagrijavati stan (grijemo se na plin). Prosle godine smo prvi put grijali kucu u decembru. Kome je to vec hladno pored ovako visokih temperatura vani? Za oktobar cu platiti samo toplu vodu koju takodjer zagrijavamo na plin.
A sta ste to uradili osim sto ste uhljebili svoje kriminalce u preduzeca, ministarstva, zavode i komisije? Paradu bolesti? Gdje to ima neki javni poziv da se i ja prijavim? Prozvali ste se najboljom vladom ikad 5 dana nakon formiranja... Suplja prica je bila da cete zaposljavati sposobne a ne podobne. LAZOVSKA VLADA I PREMIJER PAUSALKO
Nista vi niste uradili dok ne zabranite ugalj, loz ulje, gume. Treba vas tuziti da narusavate zdravlje ljudi svojim neradom.
Šta ste uradili kreteni impotentni? Maknite se više iz ovog kantona
je li problem zabraniti lozenje uglja? Zašto zaobilazite glavni problem? Svi ti koji može ugalj imaju alternativu u plinu, paletu, drvima
šta je "mokri postupak"?
Polako bola'...Saraj'vo se opravlja od vladavine sda talibančića.