Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a je li po tebi, ministre, i alipasino mahala? hrasno? cengic vila? pofalici?
@Ramajanaa ma sta zna focak jebbla ga mahala
@duIekreIe focak? auuuu 😱
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Policajca u Sarajevu možete vidjeti samo kako zaustavlja vozila na cestama. U naselja nisu ušli od rata,o pješaku policajcu da ne pričam. Samo dobra auta i vozanje .To ne daje osjećaj sigurnosti građanima dok policajca ne vidiš u naselju.
Moj ministre, kada bi se ikad u zivotu birali ljudi koji su istnski strucnjaci i znanci, zamisli jada bi, obzirom na ovakve izjave, na tebe dosao red?
sdoo balegari na aparatima ispušili 1200 pozicija u KS, pa laju na sunce i na mjesec, miiiiiiirni sdoo balegari, popušlići ste sad i vozdra.
Pita Bakir Skaku: Pa do kad se ti mislis provaljivati? A Skaka njega pita: Sto? Jesam opet pogrijesio porodiliste? :)
Šuplja prica
ko da su favele, a ne mahale....
Haha Dino mu napisao sta da radi, uzivo ne zna sastaviti dvije recenice i to ce se ubrzo i vidjeti
Pa bolan ministre nemaš policije ni za glavne ulice a kamoli za mahale vjerojatno si iz stranke Dine Ublehaša ama pojma ti nemaš moj ministre
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Zelim pronaci porodiliste :)
Pa koce raditi dok ti skolujes policiju
Ko su ubice policajaca i dzenana...hebem li ti sve usta..marioneta jedna..ti si samo lutka s koncima lutkara gdje igras po cirkusima..i prosli i buduci ce isto biti jer nemate obraza i karaktera i gledate samo sebe i svoje i pare..mezare cu vam iskopat kad pocrkate da vam kosti nalozim u kraljicu
Jadan ti Vidi snimak kako Stojnic Denis djeli pravdu umjesto da policija to radi vama kriminalac odrzava red na javnom mjestu
Hahahahahahah liku iz rogatice sarajevo mahala
vidi mahalca,a da zadje on malo po institucijama i tornjevima a ne medj obican svijet
Na mahalskom nivou i ova izjava...uglavnom zgrada,zgrada,tenderi...
Prvo ti provjeri iz kakvih porodica primaš kandidata za policajca pa ćeš sve riješiti, a ne ko da više.
Odma ono se zalijepilo na novu zradu. Ovaj mora da je iz SBB-a, oni imaju taj kako utemeljitelj kaže, napade graditeljstva u stilu Gazi Husrev-bega. SDA bi da tali zgradu koje se ko zna kako dokopala Novalićeva mala, ovi bi sad gradili.. možda na Stupu, još malo da blokiraju cirkulaciju zraka u gradu?