Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za par dana... Srebrena Malina najpovoljniji ponuđač za nabavku 15 tramvaja :D
@TuborgNaMozgu možemo već govoriti o Zlatnoj malini
@TuborgNaMozgu TREBO TI RASPIRATOR UJOO DBD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
GRAS, Centrotrans i Sarajevo Taxi sve ista gowna!!!
Hajde sretno, da vidimo napredak zbog nase djece koja svaki dan koriste GRAS
Moj dobri Bosnjo vratice SDA Sarajevo u period prije aneksije BiH od strane Austrougara tj u period SDA brace Osmanlija kada je Sarajevo bilo dugo 500 metara i bilo skup ćumeza do Slatkog ćošeta gdje je centralna zona bila stočna pijaca na mjestu danasnje Kolobare.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovaj nabavlja gljive od Fadila
Moj kaleme nisi ti za tog posla ti pojma nemaš da je šteta ostao do sad bi se dug grasa prepolovio a SDA samo misli na sebe i svoje guzice
GRAS i treba stati sa radom. Gdje je normalno da karta bude 1.80 KM od Ilidze do Bascarsije i jednu stanicu, ista cijena? Nadalje, nehigijena u vozilima, a tramvaji su toliko stari da nikome nije ni jasno kako jos uvijek rade, sve dok se ne zapale na sred ulice... Neko drugi bi sigurno bolje radio taj posao i vodio GRAS, jer gore ne moze. A da ne govorimo o kontrolorima.
Ne seri
E moj Ministre............
Pa vidi mi glave i on je ministar. Tito dragi sta nas snađe.
"Od njih sam tražio da periodu totalne obustave saobraćaja izvrše pregled svih voznih jedinica i pruge te otklone eventualne nedostatke i znate koliko je toga učinjeno - NIŠTA" Gdje je odgovornost za to nista ? U mojoj firmi automatski bi bio otkaz.
Čiji stomak ovo može svariti, taj može jesti i kamenje. Veliki tekst pred izbore u kojem ministar tvrdi da će od GRAS-a gubitnika, napraviti dobitnika. Tekst treba sačuvati i pokazati ga ovom lažovu za godinu dana!
Sarajevo je jedini grad na svijetu gdje samo prodjes pored vozaca.U BL svaki putnik bez karte je 10% od plate vozacu.Eto to je pocetak problema 70% ne placa kartu,a kao zale se
Pravi stranački uhljeb , ministar od ponedeljka ,koji pojma nema kako bi trabao da radi , bez ikakvog znanja ni vizije . On veze nema o podacima iz 2019 godine ( priča jadan o 2018 ) a sada je septembar 2020. Jadi moji ko sve može biti ministar . A i po pitanjima se vidi da su ranije naručena . Kako bi tek odgovarao da ga nešto direktno pitaš .
E tek sada sam definitivno ubijedjen da CE stati...
Isto je i na željznicama postavili direktorćića i šefova na stotine zato ga od radnika popuši SDP pa i SDA svaka foteljica tog ulizice ogadi stranku najmanje 50 radnika pa bujrum stranke nastavite
Rekao je ambiciozni polupismeni prazne glove lik...
I tako godinama stanje sve gore i gore, a obecanja sve nerealnija i bahatija, ali ipak godina je izbora
...saobracajni inzinjer, magistar... kao da niko ne zna kako se to postane