Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa legenda :D :D :D
povedi ga kući dati bude tata
ako je autobus u kvaru, onda ta linija ne radi. pa gdje to ima, bože sačuvaj. nevjerovatno je da glavni grad jedne države u evropi ima ovakav gradski promet. gras će uskoro doživjeti sudbinu mnogih poduzeća u sarajevu, veliki broj ljudi će ostati bez posla, veći dio prihoda će ići u ruke privatnika, a ne kantona, a političari koji su to omogućili osigurat će sebi vikendicu u rakovici.
a da zaboravio sam. ovaj oruč je okrenuo leđa grasu, firmi od koje je i on i njegova porodica godinama živjela. tipičan predstavnik lažnog morala.
ova priča sa oručom je tipična priča koja otkriva mentalitet sarajevskih čaršijanera. on u ono vrijeme prekidom štrajka i vozeći minibus svjesno minira pokušaj radnika da se suprostave nasilju politike nad grasom. klasična izdajica, ali u sarajevu takvi likovi imaju plodno tlo i budu hvaljeni od čaršijanera jer isti ne moraju pješke se spuštat s brda. ko lafo sarajevska raja, a pozadina je goli interes. prava raja bi pomogla grasovcima i s njima bi krenula na parlament i zbacila s vlasti gamad koja pljačka ovaj narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vozac bi samo trebao imati neku zastitu za lice, da ga ubuduce papanke ne mogu pljuvati i marisati, mozda da im Gras nabavi sljemove.
GRAS-127 godina istinske mržnje prema svojim korisnicima.
Za jedne je dobar dok za druge los, stvar interesa nikad nece nestati dokle god je gen balkanaca prisutan u nasem dnk stablu...Jbg tako je kako je.
Oruč is on the road again!!!!
Provjerite u Gras-u kad je Fehim bio na godišnjem odmoru!!! Na pitanje zašto minibus za Mahmutovac ne radi, nepismeni i odvratni dispečer na Trgu Austrije (isti onaj koji je psovao Fehimu dok je vozio za vrijeme štrajka) kaže, sa ironičnim osmijehom: "Fehim vam je na odmoru, niko nece voziti za Mahmutovac dok sam ja tu". Neka "gospoda" iz Gras-a prestane sa lažima, ne može uvijek minibus koji vozi za Mahmutovac biti u kvaru!!!!! Kvare li se drugi minibusi? Ne može uvijek odgovor, na pitanje zašto ne radi minibus za Mahmutovac, biti "Šta se uvijek bunite, imate najkraću liniju, nije vama problem pješke kući, šta je 1.5 km!!!!" Nismo mi uveli tu liniju, nego isti taj Gras, ako su znali da je linija kratka, što su je uvodili???!!! Dosta je više njihove šuplje, i dogovora sa Sarajevo Taxi-jem kad će raditi a kad nece!! Kupiš kupon i još svaki dan 3-3.5 KM za taxi, il tabanaj uz Bistrik na +40!
no coment
Jaooo.........vijest dana u federaciji ! joj....dodje mi da vrisnem, al izdajeme glas ! sta je ovo vrijeme ucinilo od nas ?!
Feha mi te volimo :D
nek ti bude tata povedi ga kući
Bio sam ironičan, papak.
Ovo je onas sto je strajkovao, pa kad je vidio da je vrag odnio salu, lafo vratio se na radno mjesto.