Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladic ce da zavrsi kao Hitler...insAllah
Ocigledno je gluh.
Pa naravno da nije čuo kad je čovjek "in tempore criminis" slušao Cecu preko walkmana. Oni inače ništa ne znaju o genocidu i drugim ratnim zločinima u BiH, ništa nisu čuli i ništa nisu vidjeli. Za njih je ovo sve novo, potpuno su zatečeni i frapirani ovim gnusnim i konstruisanim optužbama na njihov račun od strane političkog i plaćeničkog tužiteljstva i suda u Hagu. Mamu li im frapiranu. Ali neka, nema veze, ničija nije do zore, pa neće ni njihova. Pravda je spora, ali dostižna.
Nedaj se generale!
Pa normalno da to "NEĆE" čuti .. CCCC .. žao mi vam i psovati jer ste mi tako GADLJIVI FUJJ !!!
...na kraju će biti da je Mladić radio sve za dobrobit BiH..;)
@commi:) Za dobrobit Srpske Republike Bosne i Hercegovine i jeste..
Mladić je oficir starog kova, principijelan, pravičan i human. Za srebrenicu je kriv Alija, i to vi Muslimani najbolje znate. I neće me čuditi ako za 20 godina Mladiću budete podizali spomenike kao što sada podižete Francu Ferdinandu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)