Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a taman sam odmorio od njega...dajte tu gay paradu.
@Izgubljeni To je tako. Velike sile su im dale Republiku Srpsku sa teritorijem da ih se zaštiti. Nemš tu više ništa. Čekaju samo pripajanje Srbiji.
@Izgubljeni 😂😂😂😂👌🏼👏🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rs nema pasos, valutu, registracije, grb, himnu, vojsku, indirektne poreze, granicnu policiju, nijednu reprezentaciju i jos mnogo toga, dakle samo je entitet u sastavu BIH gdje je glavni grad Sarajevo ! Dodik idalje sanja budan !
Komentarise Gajo Gora: Žao mi je sto novinarsko skrabalo ne potpise svoj tekst, da se zna koje ta nepismena novinarska splačina. Stavljati Izetbegovica u istu ravan sa predvodnicima zločinačkog poduhvata i genocida u Bosni je teska podvala.
Čuj dobio aplauze? Ma nije valjda? A nisu ga izviždali Beograđani i rekli mu "idi bre kući ti si Bosanac", kao što pametni i upućeni Bošnjo kaže da je za svakog u Srbiji svaki Srbin iz RS običan Bosanac. Hahahaahha
bezgranična je ljubav novinara klixa prema miletu caru....a,tek kako se lože nesretnici što ne odlaze ispred compa.....neprocjenjivo!
Aplauze je svojedobno dobio i hitler i milošević i šešelj, tako da ti aplauzi ništa ne znače, osim što dokazuju glupost i zloću naroda.
Situacija kao '92.
Lijepo je sanjati ali se tesko upisan probuditi !
Milojade-Milokrade ti i tvoje bolesne ambicije,jadna ti majka kad racuni stignu na naplatu….
Joj kakav je gluho bilo u snu se nesnio, anamo on...
Sanjaj dodo slatke snove,mogao bi ih na nos povracati…..
Klix, vi mu dižete rejting, hebo vas on. Prestanite pisat o njemu, postat će minoran. Il radite za njega, il vas plaća...
@doff Ne nego nažalost diže im citanost jer se vi Muslimani lepite na njega ko m... na govno. A i program im je očigledno da pljuju po njemu. Vole i da preuvelicavaju i izmišljaju. Dojadili su sa svim tim glupostima i bogu i narodu. A budale nek se pale. Ja stvarno ne znam kako vi ne uocavate da nama iz Srbije uopšte nije stalo do ujedinjenja sa RS ali nek ostane da postoji kao autonomija i garant PRAVA Srba u Bih. Potpisan je Dejton i mora da se poštuje.
Čovjek dobije osjećaj da bi ga se, Dodika, htjelo na nedemokratski način rješiti. Ali to je stvarno samo stvar srpskog stanovništva u Republici Srpskoj. SDA i HDZ, niti druge manje stranke bošnjaka i hrvata, tu nemaju šta tražiti. Tako da ova prepucavanja ničemu nevode.
ebo lud zbunjenog .. to je naziv manifestacije
Budala ostaje budla,a nazalost budale dugo zive da bi normanom marodu supu solile.
No sikiriki, on je portoseni političar jis se malo prima u Srbiji jer ga nisu skontali, oni malo kasnije pale, al kad shvate, jao..
jednostavno receno -ma idi dodo vise u 3 pi*ke materine i ti i tvoja velika srbija