Komentari (276)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokvareni gade neljudski! Gornji Šeher, muslimansko predgrađe Banja Luke si preimenovao u Srpske Toplice! Ko ovdje govori o zanemarivanju?!? Još ovo je akt omalovažavanja. I da, drži se ti svoje male genocidne republike dok možeš, ionako će brzo nestati ;) "Ima Bosne! Bilo je Bosne prije vas, a bit će je, ako Bog da i poslije vas. (nisam musliman, agnostik sam, govorim objektivno)
Biće Bosna ali hoće li biti nas u njoj? RS ti neće nestati, prije će Bosna ovakva kakva je otići u 3 pm.
Nadaj se ,vrlo si nekulturan ,takvima i nije mjesto u RS
Đikan trazi prava za srbe u FBiH a bošnjacima u GENOCIDNOJ tvorevini ukida pravo na bosanski jezik...MRŠ !!!
ubi ovaj polutant...
Evo i tebi srednji prst kao i Žutom. To tamo hajvanuje tvoj prijatelj Dragan. S anjim se raskusuraj. A što ne laneš o prostorima i zbivanjima koja trpe Bošnjaci u RS-u. Sreća da se i Vičko opametio!
Nitko tebi Duduče ne brani da pomogneš tim ljudima tamo ... Za početak eto recimo, napravi taj metro u Drvaru ... Za nacrt obrati se ahbabu Špiriću jer ta budaletina ga i obeća napravit ... ? ? ?
Treba tu radit po reciprociteta, pa kako bude Bošnjacima u Srebrenici, Bratuncu, Kozarcu i Janji, isto tako kvalitetan život osigurati i Srbima u Glamoču, Bos. Grahovu, Bos. Petrovcu i Drvaru ... !!! Mislim da poštenije ne može i ne treba bit . . . !!!
obrati se covicu
Cekaj malo, zaboravili smo njihovoj djeci zabraniti srpski jezik… da ih dovedemo na isti nivo na kom su bosnjacke opstine u RS-u
@zoranzoranovic majmune to je Dodik rekao… ne "mi"… A sto se nacije tice, nebitno koliko puta cemo promijeniti naziv… tu smo… i ostacemo… a ne nestati kao sto su neki zeljeli…
@Zilot …srbima je mjesto u Srbiji…
Kad se izbrise entitetska granica, niko te nece sprecavati da pomognes Srbima u Bosanskom Grahovu i Drvaru, Milo(k)rade.
@zoranzoranovic Ta granica je 1000 godina prisutna, a bice jos najmanje toliko. Nista se ne sikiraj, ta granica je zacementirana od Kulina bana i dobrijeh dana!
@zoranzoranovic Ooo itekako ima, i ti stajes na onom granicnom prijelazu ko i ja, i moras dati licnu kartu na kojoj pise Bosna i Hercegovina :) A drugo, vi imate jednu puno deblju granicu od te Drinske, a ta granica se zove zatucan mozak.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa tvoji su pomogni im necemo im valjda is federacije pomagati iako su u federaciji ali tamo ni banke ne treba uloziti
Zar ima "srpskih" opstina!? Zar nisu opstine ili opcine bas samo to? Naravno u njima zive Srbi, Bosnjaci ili Hrvati ali to je vec druga prica. Milorad je najveci lopov i najbeskrupulozniji lazov medju politicarima na ovim prostorima. Kome to nije jasnotaj ima problema sa inteligencijom.
@Zilot Hodao sam i po Drvar, a i po istocnom dijelu RS-a i meni je stanje u istocnom dijelu RS-a duplo gore u odnosu na Drvar. Nikome nema providjela dana dok se prijeti novim ratovima, Rubikonima, otcjepljenjima, referendumima. Nikome osim naravno tim istim koji prosipaju takve prijetnje.
Srbi uvjek u expanziji, sve je srpsko , sve je od nebeskog naroda i opet ce pravit etnicka ciscenja , genocid , svi su predznaci tu
Odgovor Dodiku...Kozarac Opstina.
Ljutite se muslimani ,nazivate ga krmkom i ostalim pogrdnim imenima ,ali znajte da svojom mržnjom učvšćujete njegovu poziciju i popularnost. RS nikad nije bila suverenija a zovite je kako hoćete ali Republika Srpska je realnost i dok je god ruskog medvjeda jakog ,možete samo da se uzaludno nadate ,džaba Petriči i Inckovci , ona opstaje i opstaće zauvjek.
hunter68-samo je Bosna vjecna. a ta tvoja pc kako dosla tako ce i da ode.
Djeco... nemojte vrijeđati jedni druge. Nije Bosna "bosna" bez muslimana,srba,ili hrvata. To je naša zemlja, sviju nas. Hajde sad piššat pa spavat
Spasiba g. Putin
Kao prvo obrati se svom dupeliscu Čoviću za navedene probleme. Kao drugo konačno da i vi iz RS-a prebacite nekad neku marku u Federaciju zbog bilo čega. I kao treće, i najbitnije, neka si reko da ćeš malo da porazgovaraš sa kantonalnim i federalnim partnerima jer to i jeste tvoj nivo (ako ti i to nije previše), a ne da mlatiš sa ambasadorima, predsjednicima i premijerima drugih država jer nisi ti za tog posla mamlaze!
@wolf07 O dupelištvu nemojte samo vi muslimani !!! Od merhameta vašeg uši otpadaju(dugujete penzionerima Republike Srpske cifru od koje se fond pio može stabilizovati)! O njegovoj naobrazbi, inteligenciji i nivou ti nisi kompetentan da sudiš, zatood tvog nick-a do svega što reče, liči na psihozu u odmakloj fazi.
Ma samo IGNORE... ignore je polja zdravlja, a idu izbori :D