Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sama cestitka Vucica Dodiku na ''kompromisu'' treba da otvori oci ovim SDA-ovcima da nista postigli ali hajde, dug je zivot, predug je zivot za kajanje, a poslije jebanja nema kajanja. Neka SDA objavi to sta ce poslati i zapravo hoce li poslati jer i pismo zaluta sto je na svom primjeru pokazao i Komsic. Sabur bosnjaci, sabur, ne letite pred rudu sa preranim slavljem jer jos niko ne zna sta se to lafo salje. 100 % znam da veze nema sa clanstvom u NATO i MAP
Kako je sad potrebna nova odluka o putu u nato kad je Radmanovic 2006-e to urado?!?...
Pa to nije normalno da je čak i član predsjedništva odmah odjurio u Beograd na dogovor o daljnim koracima. Pa Srbija upravlja polovinom Bosne.
@PredsednikMile345 "Kako je lepo biti glup"
@Termiti BiH je protektorat, trebao si naviknut na to.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neka su se napokon dogovorili. Nadam se da ce nesto pametno i da urade sto se dtice daljeg napredka BiH (ko voli onda RS-a i FBiH).
Dodik i da pristane na sve vezano za NATO, pa dok se mi spremimo da uđemo... oni će se raspasti. U najboljem slučaju treba šest godina. Vranduk sindrom... nama treba barem 30.
Ma tek sad vidis da su ovi drugi 10 puta gori od Dodika,sve satro blago retorika a sad ce svi da pokazu pravo lice,ko su I sta su.Elem Dodik mlati ne promisljeno ali na koncu ces se prije sa Dodikom dogovorit nego sa PDP I cetnicima iz Sds
Dodik potpisao sve najgore za BeiHa
Vučić je imao naporan dan. Prvo se sastao sa Pakom, kasnije sa Dodikom. Morao im istu priču pričati.
Danas je dogovoreno jedino kako ovce ošišati i po kojem će sljedećem planu nas izveslati narod opet ko i svi oni naravno. da ne izostavim naše sve iz vlada,kantona i ostalih govana da izvine,treba pustiti wc solju da govna odu duboko u kanalizaciju,ako vam voda ne može da pusti onda zovite komsiju nek se i on isere ko čovjek pa onda pustite vodu na ove idiote.
e dodo koji si ti uvlakac
tko li je vas pritisnuo pa preko noci se dogovorili
Ko je kome ovdje zavrno usi,vidjet ce mo.
Dogovoreno da ce se dogovorit
...za pola godine Dodik neće biti na crnoj listi....
Velili baja, danas mali miš
vidim vala i vi u stare dane svi na klixu i mladi i stari samo komentarisete da ce barem ovi kinezi oboriti sve internete jer samo vi nastavite a to sto neko radi za vas samo da bi ste svi bili paraziti kraj racunara i ne cudim se sto svaki dan klikate,svaka cast klixu sto svaki dan citam ove gluposti od kvazi novinara kao i recenice danasnje. i onda se pitam sto na nekim clancima sta je pisac htio da kaze.
Šta god da ste dogovorili (ako išta jeste) , nije problem, ne držati se toga, ili to prekršiti. Zar ne? Neka narod ima šta komentarisati. Pošto nas još nije snijeg iznenadio na putevima.
@Mirsoamerikanac eh moj mirso jos bolje kada neko od njhovih umre bicu zahvalan bogu kao sto je sebija rekla za onu curicu necemo vise lijeciti ovdje,zafalilo joj za lijekova sebiji kada tako nekome ko joj nije kriv necu joj ni halaliti na onom svijetu.pa da gore u paklu svi oni koji su na vlasti i koji rade protiv naroda.
Ljudi, Mile baš grohno! Tobejarabi.