Sama cestitka Vucica Dodiku na ''kompromisu'' treba da otvori oci ovim SDA-ovcima da nista postigli ali hajde, dug je zivot, predug je zivot za kajanje, a poslije jebanja nema kajanja. Neka SDA objavi to sta ce poslati i zapravo hoce li poslati jer i pismo zaluta sto je na svom primjeru pokazao i Komsic. Sabur bosnjaci, sabur, ne letite pred rudu sa preranim slavljem jer jos niko ne zna sta se to lafo salje. 100 % znam da veze nema sa clanstvom u NATO i MAP
@podstanarxxl Dodik je Bakiru da poptpis da posalju “paket reformi”u Brisel, to jest papir o obecanjima dace se izvrsiti reforme, koje u dogledno vrijeme nece biti izvrsene, a Bakir Zivkovic je Dodiku dao Vijece Ministara, preko koga ce blokirati sve u tim obecanjima. Drugim rijecima, Dodik je dobio Vijece Ministara, a Bakir NISTA.Osim prilike da njih dvojica, sklupa sa onim kamenjarskim srbinom Draganom nastave krasti ovaj narod.
@podstanarxxl Poslali su obecanje.Obecanje dace raditi na ispunjenju kriterijuma da bi mogli aplicirati za status kanditata. OBECANJE LUDOM RADOVANJE. SDA i njen vodja Bakir Zivkovic po ko zna koji put izdaju Bosnu, i lazu svoje krezave glasace.Uhljebe to i nije briga. Njima je bitno samo plata da legne od 1 do 5-og u mjesecu.
Prikaži sve komentare (242)