Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li iko na svijetu sta je ovaj frajer? Biznismen, politicar, vodja naroda, kosarkaski trener, svercer........, jos samo nije dao prognozu vremena za naredna tri dana!
Koga boli K U R A C sta ti mislis o reprezentaciji?
choban
NE TREBA NAM TVOJA SRECA,I TVOJA CESTITKA KAD NEGIRAS OVU DRZAVU ONDA NAM NEMOJ NI POZELITI SVE NAJBOLJE U BRAZILU,SAMI CEMO SE MI BORITI ZA OVU NASU NAPACENU ZEMLJU,A TEBI DODIK ZELIM DA NAJGORE UMRES,DA TE PRIJE UMIRANJA DOBRO IZMUCE,I ONDA TE PUSTE DA UMRES. SA PONOSOM BOSANAC.
kao momak bio sila lomio je sto, ne dirajte Milorada legenda je to!
On, kao i mnogi političari ma sto lica. Valjda se zato govno zove stolica.
Dodiče ne seri, da se izrazim tvojim rječnikom, jer samo njega jedino i razumiješ. Ostali, izvin'te.
Njega crnac treba da podere
Svejedno, opet ga treba likvidirat snajperom.
dzukelo lazljiva, ne trebaju nam tvoje zelje..
Dodo je uvijek bio kralj,a vi balije mozete samo da mu ga dudlate.Bojite ga se kao djavo krsta!
nek mu ga dudla tvoja keva ..
Možda je Dodo za tebe kralj, ali ti si za njega uvijek bio fukara i uvijek ćeš biti. A niko se nikoga ne boji. Ako je predsjenik RS-a nije Bog ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da mi neko da snajper , ja bih ga ubio , majke mi.
Ko će njega skontat braćo draga,danas jedno,sutra drugo,prekosutra treće,vako nako,udri nedaj????????? sad kaže nema Bosne a onda naš cilj je prvenstvo BiH ??? ovaj je definitivno propo ko otoman,mislim da njega više ni srbijanski zvaničnici ne smatraju za ozbiljno
ma kakav dodik ko njega vise smatra normalinm..
Hvala predsjednice jos da dodjete na koju utakmicu svoje zemlje, slobodno navijajte sa RS zastavom jer i to je BIH. Ako je iskreno hvala a ako ne razligu !
to nije zastava BIH glupane bjelosvjetski !
Bosna će nadživjeti i Dodike i Čoviće i ostale dušmane, Sretan nam Dan državnosti Republike Bosne i Hercegovine, 25. novembar!!!! Živjela, živjela Bosna.
kome on pozeli dobro ,taj je na***