Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudi me pa je vec do sad niste počeli slaviti kao pobjedu... Boj na Savi ili sl.
Kao on prica nesto a citav rat proveo svercajuci i u bunkeru. Na srpskoj sirotinji se obogatio. On da nesto prica o stradanju i zrtvama.To dok srbi ne shvate nece im biti dobro a vec je krenulo nagore.
Koje ofiranje, pa to je nevjerovatno.Vucic poslao ovog Milosevica, na proslavu Oluje, a prave se blesavi da ne mogu da kontolisu stranku, koju finansiraju..I Dodik nazalost igra istu igru.A sve da ugode ujka Semu na proslavi njegove operacije.Sad se govori o tome ko ce na proslavu Oluje, a ne o tome sta je Vucic govorio tri mjeseca prije nje.Ovaj narod je definitivno lud.Od nas su samo gori islamizovani Srbi, koji vjeruju da Alija nije organizovao Srebrenicu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I genocid
SRPSKI ratni zlocinci, zlikovci, genocidasi : Radovan Karadzic, Ratko Mladic, Momcilo Krajisnik, Radoslav Brdjanin, Vojislav Seselj, Biljana Plavsic, braca Lukici,Drazen Erdemovic, Vinko Pandurevic, Vujadin Popovic, Stanislav Galic, Dragomir Milosevic, Ljubisa Beara, Simo Zaric, Radoslav Krstic,Momir Talic,Zdravko Tolimir,Drago Nikolic,Ljubomir Borovcanin,Dragan Jokic,Vidoje Blagojevic, Miroslav Deronjic,Darko Mrdja,Radivoje Miletic,Goran Jelisic,Stevan Todorovic,Gojko Jovanovic.Ima ih jos.
i jest za vas Rača
sastale se dve subare jedna srbijanska druga entiteta bosne i hercegovine pa zale za olujom.prodao ih karadzic tudzmanu za kanister goriva.poz
Ako krmak d nastavi svoje zločinačko ponašanje prema BiH onda bi i on i vučić mogli uskoro obilježavati progon zločinaca i genocidniuih srba iz BiH, jer njihov govor ma gdje da se pojave zvuči genocidno i zločinački.
moja selendra je drzava
srbi - najveći i najneumorniji lažljivci na svijetu
Gledaj erojčina i mirotvoraca sunce te hebalo 😂😂😂😂😂😂
ignorisati
"plan bio da srbi ne postoje" a oni napali koga god su stigli...
Joj dole kako ti je šatro priča privlačna, izbori idu treba guze dati
Milo imali ti brata Covica na skupu?
rukovanje,bez maski,eto kako postuju savjete i oni nekom pametuju,,kako Vucic kaze,,cuvajmo nase bake i deke,nosimo maske..
Na naslovnoj slici, Dodik vidno svrsava dok mu Vucic pruza svoju njeznu, frsiko manikiranu ruku. Ljubav u doba corone.
Placi mala placi, osto sam na Raci...
pakas
Sastali se lideri genocida.