Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorad Dodik od juce kumi i moli da se uslika sa Vucicem, a Vucic pametan, trebaju mu glasovi za predstojece izbore. Inace, mrki međed je pusten niz vodu.
Rekao sam ja juce da ce on vjerovatno obici okolinu Sarajeva da se malo prisjeti lijepih dana kad je pucao po Seheru.A ko drugi da mu bude domacin i vodic,ako ne Dodik?
Hoce li i tamo snajperisti pokrivati kompletno podrucje?
Bdaš će se ljudine i sastat . . . ? ? ?
Dođe na samit, kaže dobre stvari.....i onda ode na noge glavnom destabilizirajućem faktoru Balkana....Kao krava kada prospe mlijeko
DVA OTPADA SE SASTALA
Ludi zvizgan ga voda po vecerama a on se sastaje sa medjedom..
Ovo ce za BiH biti jedni bitan sastanak danas. Kako njih dvojica odluče tako će nam biti. A Bakir... Bakir je na margini a Čović će za Dodikom.
posrali se srbi na 24% muslimanskog rezervata.
Vucko prenosi pozdrave od Merkelove:,,Ako zelis sankcije nastavi sa glupostima,a ako se popravis ices u Ameriku jedno dva dana"...pa izvoli!
I te "sankcije" su samo farsa da se zamaskira nova MZ politika. Dodika kao kažnjavaju a ustvari pripremaju teren za podjelu BiH.
da razjasnimo po ustavu i dejtonu srbi imaju 49% teritorije BiH mi Hrvati smo konstrutivan narod i imamo pravo da se tako izjasnjavamo i sve ostalo sto nas sljeduje a vi BOSNJE imate isto to pravo kao i mi,ZASTO ONDA POKUSAVATE NAMETATI ISLAM I dr. OMETATI SRBE I NAS DA SLOBODNO ZIVIMO NAPOMENA:DEJTON JE POTPISAO VAS IZABRANIK ALIJA i njega krivite a ne sad dodika covica i njihov narod
al vi ste bosnje i necete to opet shvatit.PRIJE METAR U GUZICU NEGO CENAT U GLAVU....
@bobovacjeHR A gdje zivis ti?Ne provociram vec cisto da udjemo u raspravu pa da te probam osporiti u tim tvojim izjavama.Svakako mi je dosadno :)
mošnje mogu samo lizati srbima čmar u istočnom sarajevu.
Kazu Sarajevo se odbranilo. Zahvalite vi Slobi i amerima. Po vama je pobjeda kad sve pobijes. I struju i vodu i plin ste imali kad smo i mi imali. A da je bio pravi rat, 'decko, predaj se ili nema nista'.Cuj imali tunel za sverc a mi ga mogli zaorat kad smo htjeli. Ali jbg., sverc je vazniji. A Raso volio pare.
rade_s Sarajevska okolica je odbranila unutrašnje Sarajevo.A to što smo mi u toku rata imali tunel vi ga niste mogli zaorat kad ste htjeli jer niste mogli!Niste mogli uć od momaka koji su hrablo branili svoj grad za razliku od vas koji ste maksuz išli da koljete nemoćne.E neće moći ponovo!
@Ljutac nemas ti poima decko. Pitaj momke koji su ratovali u ABiH pa nek ti objasne sto tunel nije rokan (npr. sa Gavrica brda) i ko je kupio pilav. Ne sporim hrabrost momaka iz grada ali po svakoj vojnoj doktrini je to bio grad koji je pao. A najvise ste ginuli zbog Alije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nevezano za vucica --- primjetio sam da od raspada jugoslavije ove nove kolovodje niko u svijetu ne ye.e ni 2 %. niko ih ne zove osim ako mora da im kaze da psi budu mirni i ne laju puno.Za Slovence ne znam ali za ostale koji su nastali raspadom juge sam siguran.Samo jedni drugi posjecuju.SA- ZG- BG i tako u krug evo vec 27 godina.Takodje sam primjetio da mi Bosanci dolazimo najavljeni i pozvani.Nama banu nepozvani kad god hoce i gdje god hoce pogotovo u mostar i BL.Zasto je to tako?
Aco:Jao,Dodo,jes onaj Beekir lud...ma izradi sam sebe! Dodo:Ma reko sam ja tebi brate Srbine,Beekir je izdajica!
@laser008 Beekir jest Bošnjak ali je izdajica istih.A arapi kod nas dolaze samo zbog pririodnih bogastava Bih i naših glupih guzonja.
Šta bi dali i jedan i drugi da znaju šta jedan drugom misle.