Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesi naporan vise covjece, kad ce te uhapsit vec jednom...
Istina, da ne bi NATO pakta bosnje bi sada piskarale komentare iz Velike Srbije ili velike Hrvatske
@Varaga900 Esi mi dobar?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Da li onstvarno misli da moze utjecati na planove NATO snaga? Treba mu neko reci da je i nj matica Srbija probala da sacuva svetu zemlju Kosovo, pa ga predadose Albancima u ekspresnom roku, nakon nekoliko bombardovanja od strane 3 aviona.
@Kova. Ha ha ha.. ko pickice ste plakali nakon druge sedmice NATO dejstava. Ustvari, to se ne mogu ni zvati vojna dejstva, posto je bilo angazovano svega nekoliko aviona. Znaci, cim ste skontali da vise ne gine bosanska vlahadija, nsego srbijanska omladina, odmah je kapitulacija bila.
@Kova Crta je hrvatska rijech, a linija je srpska. Mislim, ako se vech furash da si srbin...
Gradjani, gradjani, zar muslimani federacije nisu gradjani BiH SMORE!!!!!
gradzani konju nego ko drugi necete vi dzikani odlucivati
do-DICK
X.FarCry.X, ja bi prije rekao da si mislio sa govedjom glavom!
Kakve perspektivne vojne imovine?Pa nedavno sam citao da im je zid pao,zamalo nisu bez zivota ostali,vojska uniformi nema,nemaju sta da jedu,sve unisteno,totalno.Ne treba referendum za to pitanje sada jer 20 godina usvajate zakone,uzimate kredite,sve od EU..davno je to odluceno..niste vi to nikog pitali
Kakav si s cigarama Mile?...
Kakav si s cigarama Mile?...
Krmak sa telecom glavom!
A ti ćeš u tvorza reći voliš li ga primit u prkno ujutro ili naveće :D Ne brini ništa, održavat ćemo ti hanumu :D
Najdraža mu riječ referendum, a ništa ni od jednog. Pali one što ih može kupiti gajbom pive.
U novim historijskim udzbenicima, vlaskosrBskim, ce djeca uciti kako su svi bili okupirani od strane NATO snaga, te kako su samo hrabri Srbi odolili toj svjetskoj nemani hrabro braneci svoju otadzbinu. A u biti, niko nece sa njima..
Sve iste izjave se vrte ima 5 godina
Da se svi građani BIH pitaju
hahahahaha STO GOD DA KAZU KR.AK BIH IDE U NATO I EU NEGO DE MALO HRANI SRBE LAFINOM A NE HLJEBOM . JEDNOG DANA SRBI CE RAZAPET U POLA BANJA LUKE