Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto vatrometa, gorila banka
Covjek koji truje narode na ovim prostorima mrznjom. Sto je Karadzic bio u ratu, to je Dodik u miru.
Grebo banku, gorila dokumentacija. Idemo sam, NE MOZE NAM NIKO NISTA, VATRA JE JACA OD SUDIJE, MOGU DA NAS MRZE, SAMO ONI KOJI NAS NE VOLE!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Maloj Bosanki zelim dug i sretan zivot u miru i suzivotu sa njenim komsijama i sunarodnjacima, i da se ne ugleda na svoga dedu..
Koga briga!
Svaka cast njegovoj familiji, cestitam za unuka, ali on licno je nikakav covjek.
Koji su to primitivni likovi, da Bog sakloni i sacuva!
Zasto ne bi slavio covjek. Sve troskove proslave placaju biraci koji u isto vrijeme razmisljaju kako djetetu i sebi omoguce prezivljavanje. Glup narod ne zasluzuje bolje.
Gorica mora da odmori od twittera. Vidi podočnjaka, jbt
Boli ga klita nakrao se moze sta hoce
Nadat se da ce djetetu neko u zivotu objasniti da svo bogatstvo koje uživa je ukradeno od običnog naroda kojim je deda manipulisao, huškao ih na druge, lagao i pljačkao.
Nakotilo se.
Koja je ovo ''ciganija'' majko mila.
BAJRO ce se zvati
Zakitim mu slavlje😂😂😂
He... ti poganu fameliju.
Na ovoj slici vidi da je kurton trebali izmislit prije 100 god
Elhamdulillah, iskrene čestitke😊.
Ja samo zalim u ovom svemu sto sam rodjen u BiH sto nisam rodjen negdje u Australiji Danskoj Svedskoj sto dalje od ovog Sljama