Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli sta su Srbi kad ni Crnogorci s njima ne mogu zajedno
Bit ce Milo opet na celu Crne Gore 💪🏼
Tako je Don Milo!
Bravo Milo
Milo grande
TAKO STE I 1914 I 1941 SVI BILI PROTIV SRBIJE ....BILI STE UVEK NA STRANI JACEG , ALI NE I NA STRANI ISTINE.SVAKI NORMALAN COVEK NA SVETU BI SLAVIO SVOJE OSLOBODITELJE , JEDINO VI STE UVE SLAVILI SVOJE OKUPATORE ....ZASTO , ZATO STO NEMA MOODA , DA SE ODUPRETE JACEMU . SRBIN JE ODUVEK VASPITAVAN , DA JE BITNA SVETINJA KOJU BRANIS , A NE SILA PROTIV KOJE SE BORIS!!!
Crnogorci najbolji susjedi i gospoda.
Bravo, napokon se regija okrece prema istini a zlikovci nazalost jos misle da mogu cijeli svijet lagati ali u tome nece uspjeti. Istina uvijek pobjedjuje ☝
a što i gosp. Mila ne zovete "genocidaš"?
To Mileer
GENOCID KOLICINSKI NE MOZE POCINITI GRUPA POJEDINACA, RADI SE O KOLEKTIVITETU. SRBI SU GENOCIDNI KOLEKTIVNO. ONI KOJI NISU, STATISTICKA GRESKA.
OSIM TOGA, NEMA POKZJANJA, IMAJU ULICE MLADICA, KARADZICA, TAJ ISTI VICIC JE POKUSAO STAVOYI TABLU BULEVZR MLADICA, PREMA TOME STVAR JE VRLO JASNA, SRBI SU KOLEKTIVNI GENOCIDASI.
Naravno da zločin nije počinio cijeli srpski narod, ali nisu zločin počinili ni samo pojedinci. Piočinila ih je država Srbija. Vučić napade na Srbiju i sebe predstavlja kao napad na čitav srpski narod. To je još samo Hitler radio: "ko je protiv nacizma, taj je protiv čitavog njemačkog naroda".
Milo mi se s juga Hrvatske sjećamo palikuća i pljačkaša iz Crne Gore koji su porušili i opljačkali Konavle i Primorje. Ali ova izjava je zdravorauzmska i u tom smislu podržavamo novu politiku Crne Gore, na putu prema EU uz potporu Nato saveza.
Crna gora, jos jedna tvorevina kao bosna da bi amerikanci kontrolisali i iskoristavali region, to odgovara domacim izdajnicima
Crnogorci veći Bosnoljubi od Bošnjaka. Reci im Milo kako se voli otadžbina.
Upamtite Bosnje Ovo je razracunavanje Mila sa Vucicem zbog gubitka vlasti u Crnoj Gori a ne cin dobrote prema BiH ipak je i ovo dobrodoslo iako nije ono od srca
Godinama će trust svjetskih naućnika iz svi oblasti pokušavati da odgonetnu bilo šta vezano za genocidaše,no nažalost to im neće uspjeti.Oni su toliki fizički,mentalni i bilo koji drugi promašaj da niti jedna nauka to odgonetnuti nikada neće moći.Eto vas kakvi ste.