Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čim tebi smeta -dobro je za državu
vidio si onu njihovu šp.icu! hoće da crkne što nas ima više pa izmišlja pravila. kao, džeko nije rezident jer ne spava u buća potoku!@saab2
'ta reći?! da si u pravu..? a ko je u pravu -dobije k... @41ustase45ujameupase
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
koliko je popisano srba iz rs koji zive u srbiji i imaju dvojno drzavljanstvo,oni su kao rezidentni a bosnjaci nisu,samo pogledajte koliko srba glasa u srebrenici a zive u srbiji,
Nakon popisa koji je obuhvatio Švedsku, Njemačku, USA, Kanadu, te ostale zemlje gdje ima BiH dijasporaca, kao i samu BiH ovakav popis možemo nazvati jako složinem i nije se čuditi što smo ovako dugo čekali na rezultate popisa. Pretpostaviti je da će nas po tom popisu biti preko 3,6 milijuna, mada u samoj BiH ne živi nikako više od 2,7 milijuna rezidenata. Hajd što Kina ne zna u milijardu koliko ima kineza, ali mi ne znamo unatoč popisu u milijun....
Nazvao Chuk Noris dodika i pita ga "Halo... kako misliš ne može nam niko ništa"?
Genocidasi na aparatima
Direktori entitetskih statističkih zavoda na posljednjoj sjednici Centralnog popisnog biroa zaključili su da je usvajanje jedinstvenog programa za obradu podataka u isključivoj nadležnosti direktora Agencije za statistiku BiH Velimira Jukića.
Nije ispištovao Dudukovu zapovijed da do kraja opstruira pipis i sad Rudonji ne smije na oči... Yebi ga, razumite i njega ljudi, možda i pi piČCi dobije ... !!!
Koja navlakusa naslovom, a u pitanju je samo potroseni novac. Sta bi klix bez nas, jebes mu mater ako ne bi propali ko MySpace. Samo da hoce neki drugi BH portal da postane dosta popularan i da zamijeni sve rubrike ovog smrdljivog klixtorisa. Odmah bi kmecali i moljakali da se vratimo trazeci nas putem IP providera i direkcija.
placi dodik, tu pomoci nemaaa...
miljane srećo... loma ga glabare
Nije ispištovao Dudukovu zapovijed da do kraja opstruira pipis i sad Rudonji ne smije na oči... Yebi ga, razumite i njega ljudi, možda i pi piČCi dobije ... !!!
Pa vratite ljudima nepokretnu imovinu i prestanite sa etnickim ciscenjem pa onda pricajte o nekim nepravilnostima. Sve dok i jedna izbjeglica ne dobije nazad svoju nepokretnu imovinu tj. dok vecinom vi iz "stabilnijeg entiteta" ne prestanete sa kradjom i krsenjem nasih i medunarodnih zakona i akata popis ce se vrstiti po postojecim zakonima! Sta ti tu nije jasno lopove i cetnicki izrode? Mislite da mozete nekog istjerati, na sve nacine opstruisati povratak i onda postavljati uslove kod popisa?
"ovo su validni podaci....ovo su netačni podaci...." ma, netačan si ti u glavi
ne bi to bio srb da nije kontra svih..
Hajde?nesto ti se ne svidja
A miljan je ciji kadar?
tacan podatak je da srba u bosni nema ni jedan milion kad se oduzmu oni sto zive u srbiji i imaju dvojno drzavljanstvo te su registrovani na popisu