Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se ocekivalo Sumari i UZPA...Udruzeno uvijek djelovali protiv svega BH
@h8er_ pa majke mi mile vi iz četvorke ste toliko mentalno i intelektualno ograničeni da je to za sjest i plakat... zašto podržati kandidata koji nije dobio ni glasove iz svoje skupine stranaka? zašto podržati kandidata koji želi biti gradonačelnik ali ne želi u vlast (dotična koja je više obrazovana od ostala dva kandidata se hvalila time pa daje ovakve izjave)😂😂😂😂!
@h8er_ zašto podržati kandidata koji je dobio mizeran broj glasova? zašto većina da podrži manjinu? i na kraju krajeva zašto podržati osobu koja je izjednačili Armiju BiH sa zločincima koji su počinili UZP?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Interes pravoslavaca u Mostaru da glasaju za one kojj su ih protjerali iz Mostara? I zapalili im crkvu iznad magistrale?
@gooUser10133484x338 crkvu zapalile bosnje u HOSu... Bar je to ispričana priča....
Za genocidase i mafiju nema granica. Vole se i suradjuju po potrebi
a ovaj nas naivko ili folira ili je glup pa ne vidi covic-dodick dogovor...
Kakav je to smrad od naroda ti smrdi, pa samo jedan je dovoljan da da zamuti vodu, fuj i kaže suživot!
To ti ono kad ti glava služi da kiša ne pada u stomak!
Moji Mostarci, moji Bosnjaci, nista sto ce izdati Mostar zbog Mostaraca, zato sto nije multietican, zato sto im skupljati pare za nekakvu crkvu, koju vi niste nit minirali niti rusili, od svojih usta odvajate, od svoje djece odvajate goleme novce, dabi dobili zahvalnicu u vidu poklon za HDZ. Nadrugojstrannitdaodsetnju, ali vi ih primate kao prijatelje a znate dobro sta je bilo od 92-95god.Koliko je gen. Perisic pobio Mostaraca nit krivih nit duznih,i zakopavo ih u smece.
Kopile jedno tursko sestri brata napravio
Treba ovim pravoslavcima fino reci da necemo vise biti komsije, ako ti iz kuce do mene, glasas za kamenjarskog Srbina, koji hoce moju kucu da srusi. To treba javno da kazu Bakir i reis.Ovo je preblago saopstenje Islamske zajednice. Trebaju reis, Bakir i svi bosnjacki funkcioneri javno izaci i reci da ukoliko budu podrzali kamenjarskog Srbina za gradonacelnika, neka se fino pokupe i presele na drugu obalu, po mogucstvu u ulice Mile Budaka, Jure Francetica…..i ostalih ustashkih koljaca.
Logika jbt,normala da će rvata podržati pa jesu li ih oni protjerali i pobili,crkvu minirali manastir zapalili jašta nego podržati... Bravo 👏, hebo vam mile od laktaša majku levatsku.
Cuj zbunjuje ih i iznenadjuje reakcija. Pa je li vi mislite da smi mi svi Semso iz viceva koje o nama po Zagrebu pricaju Enis Beslagic i Tarik Filipovic. Mi smo vas spasili, da ne zavrsite u Neretvi 92. U nas dio Mostara ste se vratili, sa nama zivite, nase ste komsije, a dajete glas Srbokatolicima, koji su vas u dva navrata pokusali istrijebiti.Budete li glasali za njih, nismo vise komsije. Izvolite se preseliti kod kamenjarskih Srba.
Gospodo pravoslavci, evo iz vasih izvora zasto ne bi trebali glasati za vasu “bracu” katolicke Srbe: Ono što su podivljale ustaške horde počinile u proljetnim i ljetnim pokoljima hercegovačkih Srba 1941. godine prevazilazi maštu i bestijalnost najsvirepijih zločina koje je istorija zapamtila.
Muškarci, žene, djeca i starci ubijani su na najbrutanije načine: spaljivanjem na kućnom ognjištu, udaranjem maljevima, polugama i šipkama, pečenjem na ražnju, davljenjem žicom i konopima, bacanjem u mračne ponore i brze hercegovačke rijeke.Djeca su klana po skolama,u Prebilovcima je zaklano 120 djece, sve djevojcice su bile silovane, zatim preklane od uha do uha, cereceni im grudni kosevi, vadjena srca, crijeva i zakucavani po zidovima.
salavate04, vidiš kako si ti pametan, samo šteta što takva silna pamet neće biti iskorištena!
To ti je reko Dodik ,e moj doktora šta si sebi dozvolio. Da Laktaši upravljaju Mostarom.
On direktor bolnice u Nevesinju, žena mu radi u bolnici u kojoj je direktor dr. Guzin, a on podržava dr. Kordića
I Milivojević izgleda voli muške i ženske. Interesantno je koliko naših balkanaca su dvocjevke hehehe
Imaju pro bosanske stranke dovoljno ruku i bez vas,samo izgleda da nemaju pameti dovoljno