Naša stranka
0
Militantni nacionalizam
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo fino napisano i rečeno. Još da su samo napisali da će podnijeti krivičnu prijavu protiv ovog Čankovića zato što djeluje protivustavno, onda bi se stvarno razlikovali od svih ostalih koji izdaju saopštenja radi saopštenja. Konkretne aktivnosti, samo ih to može razlikovati od ostalih stranaka. U suprotnom, zašto bismo glasali za njih a ne za SDP npr.?
Potpuno se ja slazem sa stavovima Nase stranke. Ne mislim da je cilj toga svega, jos vece podijele u Bosnjackom narodu i oduzimanje glasova, da bi poslije izbora Dodik i njegova cetnicka garda, osvojili naj veci broj glasova na drzavnom nivou, ali cinjenica koja stoji, kao sto stoji da je danas dan srijeda, je da ce se to desiti! Od 100% glasova koja ce Nasa stranka dobiti, 98% ce biti Bosnjacki glasovi, Hrvatski mozda, 1.5% a Srbski jedva jedva ce izaci 0,5%. To ce biti cinjenice. Sa svim dobrim namjerima koje ima Danis, jedino sto ce se promjeniti jeste da se Dodik dobiti jos veci dio vlasti nego sto ga sada ima. Da li ima iko u Bosni, mislim na Bosnjacke politicare, koji ce ustati i pruziti ruku jedan drugome i reci..hajde zajedno da se borimo da branimo multietnicku Bosnu i Hercgovinu? A mi Bosnjaci, kao i ja prvi, treba da stanemo bar jedan minut, da se sjetimo svih onih koji su dali zivote za Bosnu i da se onda postidimo, sta danas sve dopustamo.. da pricaju neki Vasici, i Dodik a dok nas guzati, udebljani politicari sjede u foteljama.
Nek ovi iz ove navedene stranke odu malo do trebinja ,BL,zapadnog mostara,sirokog,foce pa ako tamo prodju onda nema nikakvih problema sa nama u SA,TZ,ZE istocnom mostaru,bihacu ........... Mi glasamo evo godinama za 5-6 stranaka i oni nam ga redovno suknu.
narod nepada vise tako lako na te \"kafanske\" trikove kao predizorna prica o Dodiku sa smaknutom zastavom BiH i prepucavanje Bakira Izetbegovica sa SNSD-om uvezi novog rata u BiH. govnad jedna...plasit narod da bi ostali dalje na stolicama da mogli dalje nas krast. necete vise ! NADAM SE DA CE VAS BIRACI OVE GODINE KAZNIT i TO DOBRO. MOJ GLAS IDE ove godine po prvi put za SDP (samo zbog Komsica i njegove izjave da ce Kostunici razbit nos :-)) ili NASA STRANKA...Allahmanet prevaranti vase vrijeme je proslo !
Ma upravu si drogba vazda nama neke bajke pricaju.Ko biva nas ce neko uciti o kulturi, civilizciji a usranog supka su do nedavno hodali
Dragi drogba sa bi, tvoja procjena da je riječ o oduzimanju glasova Bošnjacima bila bi smiješna da nije tužna. Kako samo možeš pušiti istu priču od SDA/SBiH već toliko godina?
Ovaj tekst je drugačiji od standardne predizborne propagande. Ovdje se ne negiraju nacije, kao što rade bošnjačke stranke i SDP.
Samo naprijed, mislim da treba podrzati nasu stranku a nacionaliste poslati u PM. Bosna je zasluzila promjene...ja sam ZA.
Izgleda da ce biti prva prava multinacionalna stranka, vidit cemo. Ako tako bude svaka cast. Koliko sam citao o njima ne prodaju pricu o multikulturalnosti a ustvari misle na bosnjacku prevlast, nego stvarno zele uvazavanje i Hrvata i Srba kao ravnopravnih i konstitutivnih naroda. Koliko god neko zelio bit ce ovdje uvijek tog nekog trojstva al daj da ga bar uredimo kako treba a ne stalno jedni protiv drugi. Zato sve najbolje za ove, to jest za ovu stranku!!!
Aj treba svakome dati sansu. Cini mi se da je oni Danis Tanovic kod njih i jos mnogo ljudi sta se nisu okaljali. Interesantni su, bar ne govore ko SDP stalno i samo o Bosancima i Hercegovcima nego o narodima: Bosnjacima, Srbima i Hrvatima. Ne prodaju maglu i ekstremne stvari. Ajde dosta je ovih danasjih bilo!!! NAPRIJED NASI!!!
Evo jos jednog kukavicijeg jaja za bosnjake tipa SDP i drugova komunjara...cilj je isti uzeti glasove od bosnjaka pricom o multikulturalizmu, sekularizmu, zajednistvu, jednakosti i tako spremiti bosnjake za novi genocid. Idite vi, bando crvena pa cetnicima pricajte o tome...eh da smo mi svedjani ili danci pa neprijeti opasnost od genocida od strane finaca ili norvezana ali mi smo bosnjaci i imamo posla sa najvecom mrakom covjecanstva koja je vec pocinila 12 genocida nad nama.