Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece ih niko ... Evo ja npr. ne volim Bakira (rat,ovo ono) a ne bi ga ni pljuno i da mogu.Ne bi ga ni pogledao!
Da valjaju nebi im trebala lična zaštita
Među štićenim osobama ne vidim Majkićku, ma ja, sad skonta, sa svojom pojavom i pravi mafijaš bi se prep*o ???????
Evropski lideri biciklom idu na posao, balkanski predstavnici svojih krda pod pratnjom. Pretpostavlja se da krda svrsavaju na tu cinjenicu, inace kako objasniti ovaj fenomen?
jedan dobar snajper koji ima domet do petsto metara i dobra sacekusa,nemas straha.
Fuj svi skupa......
Sve vrece oraha u dzepu...kriminalni milue, haramlije
care samo pare, mimimalni rizik...
ko radi i laje protiv BiH njemu bi ukinuo zastitu!!!
pitate se ko su tadtićeni? e da vam rečem: međedi, fivlja krmad itd. ne smijes ih dirnut će budes ufaćen od miliciju. jel tacan odgovor?
ko će govna dirati, pusti ih nek smrde
Smiješno je da ih štite dok se vozaju vozilima pod rotacijom, a kada šetaju Ferhadijom u privatnoj režiji. Tada ih ne čuvaju jer nisu na dužnosti, što je i ok. Ali postavlja se onda pitanje kakav je smisao ovih čuvanja ako se do njih može doći svakako. Neki i na Bajram-namaz idu sa security.
Od koga ih stite i cuvaju ?
Samo za zastitu 7 miliona .. a plus sto svaki kurton ima sluzbeno auto, sluzbeno gorivo.. hrana im se pravi da jedu a plus uzimaju u kesu topli obrok.. imaju platu sto ne rade nista a za svaku sjednicu uzimaju snevnice i naknadu za odvojenizivot od ljubavnice.. i vozace a neki i vise auta i vozaca.. ovi ga nevade..
Ko su? Svi to znaju. To su najveća bosanska go v naa
Sticene osobe su uglavnom shoopci
Ko medjedi!!!!